Λαχτάρα! Πήρε φωτιά αυτοκίνητο στη Λ. Φλέμινγκ (φωτ.)


Φωτιά ξέσπασε σε διερχόμενο αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Φλέμινγκ, κοντά στο κέντρο της Ραφήνας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας πανικός…


Η ώρα ήταν οκτώ περίπου όταν ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου είδε καπνούς να βγαίνουν από το τη μηχανή τη στιγμή που έβγαινε από το μικρό στενό απέναντι από το σούπερ μάρκετ My Market για να βγεί στη Λεωφόρο Φλέμινγκ και να κατευθυνθεί προς Αθήνα.

Προς στιγμή λαχτάρισε, έκανε το αυτοκίνητο δεξιά για να μην είναι στη μέση του δρόμου, κατέβηκε άνοιξε το καπό και με τον πυροσβεστήρα προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά.

Για καλή του τύχη ακριβώς απέναντι είναι και το βενζινάδικο της Shell, όπου αμέσως έσπευσαν να του προσφέρουν βοήθεια. Ο οδηγός μετά το αρχικό σοκ αντιμετώπισε ψύχραιμα το γεγονός της φωτιάς και κάλεσε οδική βοήθεια για την μεταφορά του αυτοκινήτου.

Απ ότι είπε στο irafina.gr είχε έρθει στη Ραφήνα να επισκεφθεί ένα συγγενή του και εκείνη την ώρα επέστρεφε Αθήνα στο σπίτι του.

Μάλιστα μας τόνισε πως ευτυχώς η ζημιά δεν είναι μεγάλη από τη φωτιά, αφού αντέδρασε αστραπιαία και με τον πυροσβεστήρα πρόλαβε τα χειρότερα.

fotia_auto_rafina2


Διαβάστε επίσης