Λαγονήσι: Καλλιακμάνης για την υπόθεση πυροβολισμού – «Μπορεί να ήταν εκεί για να προστατέψει κάποιον»

Τι κατέθεσαν οι δυο 16χρονοι για τον μυστηριώδη άνδρα

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο «LIVE NEWS» για την υπόθεση πυροβολισμού των δύο 16χρονων παιδιών στο Λαγονήσι.

«Πρέπει να δούμε γιατί πυροβόλησαν. Μήπως ήταν εκεί για να προστατέψει κάποιον και μπορεί να είδε τα παιδιά με μάσκες και να νόμιζε πως απειλείται. Αλλά αυτό θα το απαντήσει εκείνος όταν συλληφθεί», είπε αρχικά.

«Η καταγωγή δεν είναι γνωστή ακόμα. Τα παιδιά είπαν πως μιλούσε μία διάλεκτο που παραπέμπει σε Ρώσο, Βούλγαρο. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής θα πάρει καταθέσεις από τα σπίτια που είναι τριγύρω και θα φανεί αν συνδέεται».

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, τα παιδιά είχαν πάει για γκράφιτι, και υπάρχει μία πληροφορία για μία τσάντα με σύνεργα που χρησιμοποιούσαν. Όπως είπαν τα παιδιά, η τσάντα χάθηκε.

«Στην αρχή νομίζαμε πως ήταν δυναμιτάκι»

Η Μαρία, φίλη των δύο παιδιών, μίλησε στο «LIVE NEWS» για τον χαρακτήρα των δύο εφήβων.

«Αρχικά, εμείς ακούσαμε τον ήχο και νομίζαμε πως ήταν δυναμιτάκι. Μετά ακούσαμε φωνές και είδαμε τι έγινε. Τα παιδιά είναι αθώα και πολύ καλά. Δεν μπλέκονται σε τέτοια. Εγώ το αυτοκίνητο δεν τον είδα. Αυτός που πυροβόλησε από ότι μας είπαν είχε ρωσική προφορά, τους έλεγε στα αγγλικά να πάνε πιο κοντά του και μετά τον πυροβόλησε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.