Λαμπερή εκδήλωση από την επενδυτική εταιρεία HellasFin (φωτό+βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της επενδυτικής εταιρείας HellasFin (κατάστημα Αθηνών) στο Electra Palace Hotel. Η πολύχρονη απουσία, λόγω των συνθηκών του κορονοϊού, έκανε τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή.

Την εκδήλωση άνοιξε η ομιλία της ιδιαίτερης καλεσμένης και συντονίστριας της εκδήλωσης κα. Αθανασία Ακρίβου, δημοσιογράφος οικονομικού ρεπορτάζ του MEGA T.V & του Money Review. Ακολούθησε το θερμό καλωσόρισμα από τον Αντιπρόεδρο Δ.Σ. της εταιρείας κ. Παντελή Παπαδόπουλο, καθώς και η σύντομη παρουσίαση με τα οφέλη του να είσαι πελάτης της HellasFin από τον κ. Μιλτιάδη Κόσκορη, Relationship Manager.

Τη σκυτάλη πήρε ο κ. Κυριάκος Τσαταλπασίδης, Investment Advisor, Technical Analysis Support & Research αναλύοντας το φλέγον ζήτημα των μετοχικών αποδόσεων.

Ο κύκλος των ομιλιών ολοκληρώθηκε με την επίκαιρη παρουσίαση “Πληθωρισμός και Επενδύσεις Σταθερού Εισοδήματος” από τον κ. Αλέξανδρο Νικολόπουλο, Διευθυντή Καταστήματος Αθηνών, Senior Investment Advisor & Διαχειριστή Χαρτοφυλακίων και τον κ. Κυριάκο Νιωτάκη, Relationship Manager της εταιρίας.

Μετά το πέρας των ομιλιών οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να συζητήσυν με τα στελεχη της εταιρίας, στη δεξίωση που ακολούθησε.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δντής του Καταστήματος Αθηνών της HellasFin κ. Αλέξανδρος Νικολόπουλος στην κάμερα του anatolika24.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.