Η λαμπερή Ραφήνα και τα λαμπερά πρόσωπα! (φωτό)


Η εορταστική Ραφήνα φέτος ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες και κατά γενική ομολογία όλοι θαύμασαν το  φαντασμαγορικό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.


Οι ραφηνιώτες αλλά και οι επισκέπτες που ήρθαν από τις γύρω περιοχές κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία, παρακολούθησαν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που τράβηξαν το ενδιαφέρον όλων.

Εδώ θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα σε όλους που ασχολήθηκαν για την διοργάνωση της χθεσινής εκδήλωσης αλλά και όλου του σκηνικού που στήθηκε στην πλατεία και θα είναι εκεί μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα.

Ιδιαιτέρως όμως θα πρέπει να κάνουμε μια ιδιαίτερη μνεία στην διευθύνουσα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας κ. Κατερίνα Αδαμοπούλου, αφού ο ΟΛΡ στήριξε οικονομικά και αυτή την εκδήλωση, στον πρόεδρο και στον διευθυντή του ΔΟΠΑΠ κ.κ. Σπύρο Λουκάτο και Βασίλη Σπαντούρο που έτρεξαν (και τρέχουν) ακατάπαυστα για να είναι όλα στην εντέλεια και τέλος στον πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών και Εμπόρων κ. Σπύρο Μαυρολέοντα που έχει κι αυτός ένα μερίδιο στην επιτυχία του φετινού εγχειρήματος.

 


Διαβάστε επίσης