Λαμπερή βραδιά στη Νέα Μάκρη με fashion show και πολύ χορό (φωτό)

Την Παρασκευή το βράδυ στο MAGKO CAFE στην Κεφαλληνίας στη Νέα Μάκρη η μόδα και ο χορός συνυπήρξαν και το αποτέλεσμα, υπό την καθοδήγηση της οργανώτριας maitre του είδους Kλεοπάτρα Καμπούρη ήταν ξεχωριστό.

Ο κόσμος γέμισε το παραλιακό μαγαζί και καταχειροκρότησε τα ρούχα ,τα γυαλιά, τα νυφικά που παρουσίασαν τα μοντέλα, αλλά και το υπέροχο dance show που παρουσίασε η (καλύτερη) σχολή χορού Natali Vitsiou School of Dance Νέα Μάκρη.

Το γνωστό μοντέλο Στέλλα Γιαμπουρά παρουσίασε με μοναδικό τρόπο το show και τα υπέροχα ρούχα υψηλής ραπτικής της Άννας Μαραζιώτη, τα casual ρούχα από το κατάστημα Fabrick, οι όμορφες νυφικές δημιουργίες της Ελένης Μιχοπούλου, τα ξεχωριστά γυαλιά από τα οπτικά Καλκάκου, τα ιδιαίτερα χτενίσματα του Ισίδωρου Μέξη αλλά και το ξεχωριστό dance show από την σχολή χορού Νatalis Vitsiou School of dance συνέβαλαν στο να δημιουργηθεί μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά.

Ξεχωριστοί χορηγοί της βραδιάς ήταν το Kings solarium, τα έπιπλα Φάμπρικα, οι μηχανές Halaris το κατάστημα Niki reflections of beauty και τα φυτικά καλλυντικά Yokaba Greece.

Χορηγός επικοινωνίας του fashion show ήταν το irafina.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.