Λαύριο: Όλος ο κόσμος της μοτοσικλέτας στο 2ο Adventure Meeting

Tο κορυφαίο μοτοσυκλετιστικό γεγονός της χρονιάς, το Adventure Meeting, θα πραγματοποιηθεί στο Λαύριο, 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2023.

Το 2ο Adventure Meeting, το μεγαλύτερο test-ride event της χρονιάς επανέρχεται στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, το τελευταίο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Σε έναν χώρο ιστορικής σημασίας, για μία μοναδική εμπειρία δράσης και περιπέτειας.

Όπως και στην πρώτη διοργάνωση, το 2019, στο γνωστό σε όλους “The Ranch” στο Σοφικό Κορινθίας, όλα τα κορυφαία μοντέλα της κατηγορίας των adventure και scrambler μοτοσυκλετών θα βρίσκονται στο Λαύριο έτοιμα να οδηγηθούν, να συγκριθούν και να…συζητηθούν!

Δύο ημέρες, ένας μοναδικός προσεκτικά επιλεγμένος χώρος με υψηλές προδιαγραφές φιλοξενίας και όλες οι εταιρίες μοτοσυκλετών και συναφών προϊόντων, σε μία γιορτή της μοτοσυκλέτας και του αναβάτη. Ένα διήμερο για όλη την οικογένεια, με δραστηριότητες που έχουν ως βασικό άξονα τη μοτοσυκλέτα.

Για μεγάλους και μικρούς

Το 2ο Adventure Meeting δεν είναι απλά ένα Test-Ride Event, αλλά περιλαμβάνει παράλληλες δραστηριότητες για όλους:

Πάνω από 90 μοτοσυκλέτες από όλες τις εταιρίες θα βρίσκονται επίσημα διαθέσιμες για οδήγηση, τις δύο μέρες που διαρκεί το event.
Adventure Test Rides σε όλα τα Adventure μοντέλα της αγοράς σε επιλεγμένες ασφάλτινες διαδρομές.

Test ride για επιλεγμένες Adventure με χωμάτινα ελαστικά, σε μεικτές διαδρομές άσφαλτο – χώμα, σε αναλογία 50-50, σε βατό δασικό χωματόδρομο. Οδήγηση και δοκιμή στον φυσικό τους χώρο!

Scrambler / Café Racer / Naked Test Rides. Θυμάστε μήπως από πού ξεκίνησαν οι adventure την δεκαετία του ’60; Κομμένα φτερά, ψηλή εξάτμιση, χωμάτινα ελαστικά, και έτοιμες για χώμα!

ATV ή side-by-side; Ναι θα είναι και αυτά εκεί! Θα οδηγήσετε ‘’γουρούνες’’ σε ειδική χωμάτινη διαδρομή για να πάρετε μία γεύση του τι μπορούν κάνουν!

Παιδί και Μοτοσυκλέτα: Οι μικροί φίλοι της περιπέτειας θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν και να οδηγήσουν mini μοτοσυκλετάκια, υπό την καθοδήγηση και εποπτεία εξειδικευμένων εκπαιδευτών!

Πίστα ποδηλάτων ισορροπίας για παιδιά! Με νέα ηλεκτρικά μοντέλα για δοκιμή!

Διαγωνισμός δεξιοτεχνίας adventure με πλούσια δώρα!

Έκθεση προϊόντων εξοπλισμού μοτοσυκλέτας και αναβάτη

Εστιατόριο – καφέ μπαρ, με χώρο απασχόλησης για μικρά παιδιά

Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης για μοτοσυκλέτες Adventure / Enduro

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών

Trial Show από τον Λευτέρη Πίππο

Ένα διήμερο γεμάτο περιπέτεια που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Μείνετε συντονισμένοι γιατί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχώς εμπλουτίζεται. Μάθετε τα πάντα στη διεύθυνση https://www.adventure-meeting.gr

Γενικές πληροφορίες

Eίσοδος: 7euro
Δηλώσεις συμμετοχής για δοκιμή μοτοσυκλετών στην γραμματεία της οργάνωσης
Απαραίτητος προστατευτικός εξοπλισμός (Κράνος, jacket, γάντια, μακρύ παντελόνι, κλειστά παπούτσια.
Διοργάνωση: BIKEIT

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.