Λίλα Κουντουριώτη: Ο γνωστός ποδοσφαιριστής που μπλόκαρε μετά τη διαδικτυακή παρενόχληση

Στην εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου, μίλησε η γνωστή αθλητικογράφος Λίλα Κουντουριώτη αποκαλύπτοντας ένα από τα πολλά περιστατικά διαδικτυακής παρενόχλησης που έχει δεχτεί.

Η εντυπωσιακή αθλητικογράφος της Nova, η οποία δέχτηκε πρόταση από το Survivor αλλά την απέρριψε αμέσως, είναι πολύ ενεργή στα social media με τον λογαριασμό της στο Instagram να ακολουθείται από δεκάδες χιλιάδες, κυρίως, άντρες οι οποίοι αρκετές φορές είναι παραπάνω εκδηλωτικοί τόσο στα σχόλια όσο και στα μηνύματα που της στέλνουν,

Μάλιστα ένας από αυτούς που της έκαναν… στενό μαρκάρισμα μέσω των social media είναι και ένας πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής. Η ίδια δήλωσε ότι μετά από αυτήν τη συμπεριφορά του αναγκάστηκε να τον μπλοκάρει.

Δείτε ακόμα:  Προσωπικά δεδομένα και δημοσιογραφία: Ποια είναι τα όρια της ελευθερίας της έκφρασης

«Από όταν μπήκα σε αυτό το χώρο, υπήρξαν συμπεριφορές τις οποίες θεωρώ ότι ήταν τέτοιου τύπου. Υπήρξαν συμπεριφορές που γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα για κάποιες συμπεριφορές. Σε όλες τις γυναίκες μπορεί να έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση. Δεν το έχω δεχθεί σε τεράστιο βαθμό. Έχω βάλει τα όριά μου. Λίγοι άνθρωποι τα έχουν ξεπεράσει. Ποδοσφαιριστής πολύ γνωστός, μου έκανε πολύ στενό μαρκάρισμα και κάποια στιγμή τον μπλόκαρα», δήλωσε η πανέμορφη δημοσιογράφος, χωρίς να δώσει τελικά το όνομα του ποδοσφαιριστή στην κάμερα του ALPHA.

Δείτε ακόμα:  Άρης Σερβετάλης: Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη

dailymedia.com.gr