Λύθηκε το μυστήριο! Αυτή είναι η γυναίκα με το «τατουάζ λουλούδι» που βρέθηκε νεκρή σε ποτάμι!

Η Interpol ανακοίνωσε ότι ταυτοποιήθηκε η γυναίκα με το «τατουάζ με το μαύρο λουλούδι», το πτώμα της οποίας είχε βρεθεί σε ποτάμι στο Βέλγιο πριν 31 χρόνια.

Πρόκειται για την Ρίτα Ρόμπερτς, η οποία αναγνωρίστηκε χάρη σε ένα «τατουάζ με μαύρο λουλούδι στον αριστερό της βραχίονα, με πράσινα φύλλα και το όνομα ‘R’Nick’ γραμμένο από κάτω»,όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιnterpol, η οποία ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Η σορός της Βρετανίδας είχε βρεθεί στον βυθό ποταμού της Αμβέρσας.

 

Όπως εξήγησε η Interpol, «μέλος της οικογένειάς της στο Ηνωμένο Βασίλειο αναγνώρισε το τατουάζ στα μέσα ενημέρωσης και ειδοποίησε την Interpol και τις βελγικές αρχές, μέσω της ιστοσελίδας Identify Me».

Χάρη στην εκστρατεία «Identify Me», η Interpol απευθύνεται στους πολίτες ώστε να βοηθήσουν για την ταυτοποίηση πτωμάτων που έχουν βρεθεί σε Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία και δεν έχουν ακόμα αναγνωριστεί. Μάλιστα, δημοσιεύει πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση των υποθέσεων.

 

Στην υπόθεση της Ρίτα Ρόμπερτς, οι συγγενείς της ήταν εκείνοι που την «ταυτοποίησαν επίσημα», ανέφερε η Interpol.

Τώρα, οι βελγικές αρχές ζητούν από την κοινή γνώμη να βοηθήσουν να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του θανάτου της Ρίτα Ρόμπερτς.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.