Λύτρας: Aποκάλυψε γιατί παραιτήθηκε από την υπόθεση της Πάτρας – «Είχα πειστεί για την αθωότητά τους»

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε ότι οι ιατροδικαστές που εμπλέκονται με την εξέταση της Μαλένας του απέκλεισαν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ξεκαθάρισε ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Απόστολος Λύτρας, και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από την υπόθεση και την εκπροσώπηση της 33χρονης.

«Είμαι σε δύσκολη θέση για πολλούς λόγους. Μέχρι που άκουσα ότι ανέλαβα το ζευγάρι μέσω ενός μπράβου. Με έφερε σε επαφή ένας πολύ γνωστός γενετιστής, ο κύριος Γιάνναρος και η πρώτη επαφή ήταν με τον πατέρα. Στη συνέχεια ήρθα σε επαφή με τη μητέρα.

Έχω κάνει πάρα πολλές συναντήσεις με το ζευγάρι. Ήρθαν και στο γραφείο μου αρκετές φορές, συναντήθηκα και με όλη την οικογένεια. Θα σας πω αλήθειες που μπορεί να ενοχλήσουν.

Όταν ανέλαβα το ζευγάρι δεν υπήρχε καν η προκαταρκτική. Γίνεται η προκαταρκτική και δεν μπορώ να ακούω ότι οι ιατροδικαστές δεν ξέρανε ότι θα κατηγορηθεί.

Μιλάω στο τηλέφωνο και με την κυρία Τσιόλα και με την κυρία Τσάκωνα και με τον κύριο Τσαντίρη. Αυτό που ρωτάω είναι αν βλέπουν εγκληματική ενέργεια και μου απαντάνε ότι δεν βλέπουν εγκληματική ενέργεια. Αυτό έγινε αρχές Φεβρουαρίου.

Σε άλλο σημείο ο Απόστολος Λύτρας διηγήθηκε μια νέα μαρτυρία λέγοντας:

«Υπάρχει μία μαρτυρία της νοσηλεύτριας που φρόντιζε τη Τζωρτζίνα που μου ανέφερε ότι τα επεισόδια που έκανε τα έκανε και άλλες φορές χωρίς να είναι μπροστά η μητέρα και ο πατέρας. Μου είπε ότι έκανε άλλα δύο τέτοια επεισόδια στο Ωνάσειο και πως ήταν σίγουρη ότι φεύγοντας από το Ωνάσειο ήταν σίγουρη ότι το παιδί θα καταλήξει. Μου είπε ότι αν κληθεί θα καταθέσει».

«Άκουσα ότι η Τζωρτζίνα δεν είχε πρόβλημα υγείας. Πριν από την πρώτη ανακοπή υπάρχει μαρτυρία ότι βγαίνοντας από το Καραμανδάνειο είχε 21.000 λευκά αιμοσφαίρια. Δεν αιτιολογήθηκε, είπανε για γαστρεντερίτιδα. Η Τζωρτζίνα ήταν 9 χρονών, μιλούσε, μπορούσε να πει στους γιατρούς τι συμβαίνει. Αυτά που μετέφερε στους γονείς της τα είπε και στους γιατρούς. Τους πρώτους σπασμούς τους έπαθε στο χωριό μπροστά σε όλη την οικογένεια» είπε ακόμα εξηγώντας γιατί ανέλαβε αρχικά το ζευγάρι.

«Είχα πειστεί για την αθωότητά τους» είπε.

Dikaiologitika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.