Μάχη για τη ζωή του δίνει το 3χρονο αγοράκι μετά τη φωτιά στο σπίτι του – Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις

Σε επιπλέον εξετάσεις θα υποβληθεί σήμερα το τριών ετών αγοράκι που νοσηλεύεται στην Πάτρα, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της οικογένειάς του στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.


Το αγοράκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας.

Σήμερα θα υποβληθεί σε βρογχοσκόπηση προκειμένου οι γιατροί να δουν την έκταση και το είδος της ζημιάς στους πνεύμονες του από το θερμικό έγκαυμα που υπέστη από την εισπνοή καπνού.

Το 3χρονο αγοράκι βρίσκεται σε ειδική θεραπεία στη ΜΕΘ ωστόσο οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του.

ertnews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.