Τον χαρακτήρα και την αγωνιστική της βελτίωση επιβεβαίωσε η Τριγλία Ραφήνας, η οποία απέσπασε ισοπαλία 2-2 απέναντι στην ΑΟ Άρτεμις, σε ένα δυνατό παιχνίδι με ένταση, πολλές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο 16′ όταν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να κάνουν το 1-0
Η απάντηση της Τριγλίας ήταν άμεση. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 20’, ο Βαγγέλης Ζαφειρόπουλος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1, επαναφέροντας την ομάδα του στο παιχνίδι και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός παρέμεινε υψηλός.. Στο 68ο λεπτό η Άρτεμις κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα, διαμορφώνοντας το 2-1 και βάζοντας εκ νέου σε δύσκολη θέση την ομάδα της Ραφήνας.
Παρά το εις βάρος της σκορ, η Τριγλία δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια. Οι παίκτες της πίεσαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Η επιμονή τους ανταμείφθηκε στο 86’, όταν η ομάδα κέρδισε πέναλτι. Ο Άντυ Σένε ανέλαβε την εκτέλεση και με ψυχραιμία από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Παρά το γεγονός ότι δεν ήρθαν οι τρεις βαθμοί, η προσπάθεια και η μαχητικότητα μέχρι το τέλος αποτελούν θετικά στοιχεία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η σύνθεση της Τριγλίας:
Λοΐζου, Γιαννάκης, Παπαδιονυσίου, Τσούκας, Μαντζώρος, Δεληβασίλης, Τσάκωνας, Ζαφειρόπουλος, Αμαραντίδης, Τάσος, Σένε.
Αγωνίστηκαν επίσης:
Ηλιόπουλος, Δελαπόρτας.
















































