Μάγια Τσόκλη: «Ο πατέρας μου παντρεύτηκε την αδελφή της μητέρας μου»

H Μάγια Τσόκλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, «φλΕΡΤ» στην ΕΡΤ και μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια της μητέρας της, αλλά και για τη θεία της, Ελένη, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

Η Μάγια Τσόκλη είπε: «Η υπόθεση με τη μητέρα μου είναι μπερδεμένη. Η βιολογική μου μητέρα πέθανε όταν ήμουν 5,5 χρόνων. Αυτό ήταν ένα τραύμα, όπως και σε κάθε παιδί, που το χαρακτηρίζει μετά. Από εκεί και πέρα είχα την αίσθηση ότι τα πράγματα μπορούν να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή»!

Και πρόσθεσε: «Εγώ είχα την πολύ μεγάλη τύχη να έχω τη θεία μου, την αδερφή της μητέρας μου. Τη λάτρευα. Όταν πέθανε η μητέρα μου βρέθηκα με εκείνη και της είπα, όταν έχασα τη μαμά μου, «να σε λέω μαμά»; Δεν την είπα ποτέ «μαμά». Είχα την τύχη να παντρευτεί τον πατέρα μου και να είναι ακόμα μαζί και να είναι ένα ζευγάρι από αυτά που ζηλεύεις…».

Δείτε ακόμα:  Φοίβος Δεληβοριάς για δηλώσεις Αλέξη Κούγια: «Από χτες είμαστε όλοι “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι”»

Για την απόφαση της να εγκατασταθεί στην Τήνο είπε πως δεν επαφίεται σε κάποια καταγωγή ή κατοχή σπιτιού εκεί, είπε στην Νάντια Κοντογεώργη ότι οι οικογένειες της ήταν χωρίς χωριό επειδή κατάγονταν από την Μικρά Ασία. Η Τήνος έγινε το αγαπημένο μέρος της οικογένειας της πριν από 30 χρόνια και από τότε την επισκεπτόταν συχνά. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, όταν ο γιος της άλλαξε σχολικό περιβάλλον, της είπε ότι μπορεί οι σχολικές υποδομές να μην είναι όπως της Αθήνας όμως τα παιδιά στο νησί είναι χαρούμενα.

Δείτε ακόμα:  Παύλος Χαϊκάλης: Στα χέρια του ο φάκελος καταγγελιών – Τουλάχιστον πέντε μαρτυρίες για σεξουαλική παρενόχληση

gossip-tv.gr