Μαίνεται η αντιπαράθεση του δήμου Γαύδου με τους γυμνιστές – “Κατέστρεψαν ταμπέλες”

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα στο νησί ανάμεσα στον δήμο και τους γυμνιστές για τις ταμπέλες. Η ανακοίνωση για περιστατικό

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον δήμο και τους γυμνιστές στη Γαύδο με αφορμή τις ταμπέλες και τα σημεία που επιτρέπεται ή απαγορεύεται ο γυμνισμός.

Σε νεότερη ανακοίνωση του δήμου, γίνεται λόγος για περιστατικό βανδαλισμού.

Αναλυτικά:

“Στις 02.00 π.μ. της 15ης/8/23 εντοπίστηκαν από άτομα του Δήμου Γαύδου τρία άτομα, δύο γυναίκες και ένας άντρας, γνωστοί παραθεριστές του νησιού, την ώρα που κατέστρεφαν τις ταμπέλες που είχαν τοποθετηθεί, σχετικά με την απαγόρευση του γυμνισμού στην παραλία του Σαρακήνικου και προχώρησε στις κατά το νόμο ενέργειες.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξε μεγάλη αναστάτωση ανάμεσα στην τοπική κοινωνία και τους παραθεριστές για το θέμα του γυμνισμού στην συγκεκριμένη παραλία, στην οποία υπάρχουν μόνιμες και παραθεριστικές κατοικίες καθώς και τα περισσότερα καταστήματα του νησιού.

Για τη συστηματική καταστροφή των συγκεκριμένων πινακίδων ο Δήμος Γαύδου έχει υποβάλει το προηγούμενο χρονικό διάστημα καταγγελίες για φθορά δημόσιας περιουσίας. Οι ταμπέλες αντιστάθηκαν άμεσα για την ενημέρωση όλων των επισκεπτών.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Γαύδου υλοποιεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την ύπαρξη μίας από τις τουλάχιστον δέκα που υπάρχουν στο νησί όπου κάθε πολίτης,
ντόπιος ή επισκέπτης, θα μπορεί να την απολαμβάνει ισότιμα”.

news247.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.