Μακάβριο λάθος! Παρέδωσαν άλλο νεκρό για ταφή

Μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο συμβάν βρέθηκε ένας άνδρας στην Θεσσαλονίκη, όπου παρέλαβε από το νοσοκομείο έναν άλλο νεκρό άνθρωπο αντί για τον πατέρα του.

«Με παίρνουν ένα τηλέφωνο και μου λένε ένα λίγο γιατί έχουμε ένα πρόβλημα, με ρωτάει ‘ο μπαμπάς σου είχε μεγάλα μούσια;’ του απαντώ ‘όχι’» λέει, μιλώντας στον Alpha. Μάλιστα, στη συνέχεια, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, αφού όταν διαπιστώθηκε το λάθος, ο πατέρας του είχε ήδη ταφεί με άλλο όνομα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το in.gr ο 83χρονος πατέρας απεβίωσε στις 10 Μαρτίου στο νοσοκομείο και -όπως καταγγέλλει ο γιός του- η σορός του παραδόθηκε σε άλλη οικογένεια και η κηδεία έγινε κανονικά.

Εκεί ξεκίνησε ένας απίστευτος Γολγοθάς, ώστε να βρεθεί λύση. «Βλέπω έναν άνθρωπο που έχει κάποια άσπρα μαλλιά, άσπρα μούσια, αλλά δεν είναι ο πατέρας μου» τονίζει.

Δείτε ακόμα:  Ένα γήπεδο κόσμος οι κομπάρσοι στη χολιγουντιανή ταινία με τον Μπαντέρας στην Θεσσαλονίκη!

«Τελικά, παραλάβαμε τον πατέρα μου στις 12 Μαρτίου που έγινε εκταφή, τον φέραμε και τον θάψαμε με ένα απλό τρισάγιο» αναφέρει.

«Εγώ θέλω να τιμωρηθεί όποιος είναι υπεύθυνος, είτε είναι το νοσοκομείο, είτε είναι αυτός που παρέδωσε το σώμα, είτε αυτός που παρέλαβε. Θέλουμε να τιμωρηθεί και να μην ξανασυμβεί σε κανέναν αυτό αυτό το πράγμα» καταλήγει.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου διεξάγεται διοικητική έρευνα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους.

Δείτε ακόμα:  Η δραματική ιστορία πίσω από τη διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου (βίντεο)

pronews.gr