Μάκης Δελαπόρτας: «Ήταν μοιραίος και αναπόφευκτος ο χωρισμός της Αλίκης και του Δημήτρη»

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή σε ισορροπία», λέει ο Μάκης Δελαπόρτας.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη ο Μάκης Δελαπόρτας. Ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αλλά και για τη σειρά Ρετιρέ.

Τελικά Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ ήταν ένας τεράστιος έρωτας που έληξε άδοξα; Την αγάπησε όσο τον αγάπησε πιστεύετε;

Ήταν μια πολύ περίεργη σχέση, δύο πολύ σπουδαίων σταρ, που τους ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή σε ισορροπία. Ήταν μοιραίος και αναπόφευκτος ο χωρισμός τους. Τους έζησα και τους δύο και έχω να θυμάμαι πολύ όμορφα πράγματα. Αυτοί οι άνθρωποι αγαπήθηκαν βαθιά, με πάθος και είχα και έναν ανταγωνισμό μεταξύ τους, που μόνο δημιουργικό θα τον έλεγα.

Ρετιρέ, ίσως η πιο διαχρονική σειρά. Τι θυμάστε από εκείνη την εποχή;

Έχει τη σφραγίδα του Γιάννη Δαλιανίδη, που ό,τι υπέγραφε, γίνονταν διαχρονικό και αποκτούσε αξία. Έτσι έγινε και με το «Ρετιρέ», που παίζεται ακόμα τριάντα χρόνια μετά. Δεν περίμενα ο Άλκης που υποδυόμουν, να αγαπηθεί τόσο πολύ. Είναι μια άλλη τηλεοπτική οικογένεια αυτή, που είναι αγαπημένο μου κομμάτι. Κάναμε όλοι πολλή παρέα τότε μεταξύ μας. Με τον Δαλιανίδη κάναμε καθημερινή παρέα και ήμασταν μέχρι το τέλος μαζί. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και έμαθα από αυτόν πάρα πολλά.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.