Μαραθώνας: Δύο ακόμα σχολεία εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» του Υπ. Παιδείας

Ακόμα δύο σχολικές μονάδες του Δήμου Μαραθώνα εντάσσονται στο πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» του Υπουργείου Παιδείας όπως έγινε γνωστό μέσω σχετικού δελτίου τύπου την Τετάρτη (27/1).

Αναλυτικά τι αναφέρει:

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Πιλοτικού Προγράμματος «Σχολικά Γεύματα» του Υπουργείου Παιδείας, σε συνεργασία με τις πρωτοβάθμιες Διευθύνσεις όλης της χώρας, στο οποίο έχει ενταχθεί και ο Δήμος Μαραθώνος και συγκεκριμένα η Νέα Μάκρη ως πυρόπληκτη περιοχή, φέτος άλλες δυο σχολικές μονάδες του Δήμου μας επιλέχθηκαν και προστέθηκαν στο παρόν πρόγραμμα.

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: Υπόθεση «De Facto»

Συγκεκριμένα, χάρη στις απαραίτητες ενέργειες του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα και του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Αργύρη Λάσκου, οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας στο Γραμματικό και στο Κάτω Σούλι εντάσσονται πιλοτικά στο πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενέργεια και αφορά στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών των μαθητών με τα δωρεάν σχολικά γεύματα που πλέον διατίθενται στους μαθητές και έχει σκοπό να ενισχύσει τη φιλοσοφία της μεσογειακής διατροφής ανάλογα με τη ηλικία και τις ανάγκες των παιδιών.

Δείτε ακόμα:  Σκάνε το λάστιχο και κλέβουν τσάντες – Το απίστευτο κόλπο επιτήδειων (βίντεο)

Στόχος του Δήμου μας είναι να εντάξουμε όσο περισσότερες σχολικές μονάδες του Δήμου μας στο Πιλοτικό αυτό πρόγραμμα για να καλυφθούν διατροφικά ακόμη περισσότεροι μαθητές.