Μαραθώνας: Επίσκεψη αντιπροσωπείας κινεζικής πόλης Danzhou & υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης με τον Δήμο

Πολυμελής αντιπροσωπεία της κινεζικής πόλης Danzhou συναντήθηκε τη Δευτέρα (20/5) με τον Δήμαρχο Μαραθώνος, Στέργιο Τσίρκα, με αντικείμενο της επίσκεψης τη σύσφιξη των δεσμών των δύο πόλεων και την ανάπτυξη σχέσεων κυρίως σε τουριστικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Η αντιπροσωπεία της Danzhou, με την οποία έχουν ήδη εδώ και 4 χρόνια ξεκινήσει συζητήσεις για το ενδεχόμενο αδελφοποίησης με τον Μαραθώνα, παρουσίασε σ’ ένα κατατοπιστικό βίντεο συνοδευόμενο από διαφάνειες τις βελτιώσεις στις υποδομές και τις προόδους που έχουν γίνει σε σ’ αυτό το διάστημα σε επίπεδο διακυβέρνησης της πόλης στους τομείς της προσέλκυσης τουριστών και του πολιτισμού.

Μεταξύ της Danzhou και του Δήμου Μαραθώνος υπογράφηκε, επίσης, Μνημόνιο Κατανόησης με αντικείμενο τη διεύρυνση των επαφών των δύο πόλεων, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και τη στενότερη μελλοντική συνεργασία προς την προώθηση των κοινών τουριστικών συμφερόντων τους.

Από πλευράς Δήμου Μαραθώνος το M.O.U. υπέγραψε ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Προώθησης Τουριστικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Μεταξωτός.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Γιώργος Ζούρος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Θεατρικών Σκηνών, Πέτρος Πάλλης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τάσος Χρυσίνας, που αντήλλαξαν απόψεις με τα αντίστοιχα αρμόδια μέλη της κινεζικής αντιπροσωπείας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.