Μαραθώνας: Η LG Electronics Hellas αναβαθμίζει το Αρχαιολογικό Μουσείο & το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου!

Η LG Electronics, η πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο παραγωγής ηλεκτρονικών ειδών, προχώρησε στη σχετική δωρεά αναγνωρίζοντας τις μεγάλες ανάγκες αναβάθμισης που παρουσιάζουν σημαντικοί χώροι πολιτισμού, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο Μαραθώνος και το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου. Παράλληλα, μέσω της προσφοράς εκλεπτυσμένων προϊόντων που ενσωματώνουν τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, η LG Electronics επιβεβαιώνει έμπρακτα και την επιθυμία της να βρίσκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών, εξασφαλίζοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό για την προβολή εντός των χώρων αυτών, δράσεων με ξεχωριστό κοινωνικό, πολιτιστικό και αθλητικό αντίκτυπο.

Οι δύο LG NanoCell τηλεοράσεις 55 ιντσών, θα παραμείνουν στο εξής τοποθετημένες σε εμβληματικά σημεία των δύο μουσειακών χώρων, ενώ πρόκειται να χρησιμοποιηθούν και για την προβολή εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο πλήθος επισκεπτών, μια δυνατότητα που μέχρι σήμερα ήταν περιορισμένη.

Εγκαινιάζοντας επίσημα την τοποθέτηση και έναρξη λειτουργίας των τηλεοράσεων από το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, στο οποίο παρουσιάζεται μέσα από μία συλλογή σπάνιων αντικειμένων η ιστορία των Ολυμπιακών Μαραθωνίων καθώς και του Παγκόσμιου κινήματος του Μαραθωνίου Δρόμου από το 1896 μέχρι σήμερα, ο κ. Sung Ho Moon, Home Entertainment Product Director της LG Electronics, δήλωσε:

«Η Κορέα συνδέεται ιστορικά με μια αξιοσημείωτη παρουσία στο άθλημα του Μαραθωνίου Δρόμου που ξεκινάει από το 1936 στο Βερολίνο και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να συμβάλλουμε με την LG TV, στη διάδοση σημαντικών δράσεων με μεγάλη ιστορία όπως ο Αγώνας Μαραθωνίου Δρόμου. Η δωρεά αυτή είναι η αρχή μιας σειράς πρωτοβουλιών, που στόχο έχουν την αναβάθμιση τέτοιων χώρων, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες.”

Ο κ. Μάνθος Πάγκαλος, Head of Consumer Department της LG HELLAS, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ανέφερε:

«Μέσω της δωρεάς αυτής επιβεβαιώνουμε τη διαρκή προσπάθεια της LG HELLAS να συμμετέχει με κάθε τρόπο στην αναβάθμιση πολιτιστικών χώρων με πολλαπλές διαστάσεις, όπως τα δύο μουσεία που βρίσκονται στην περιοχή του Μαραθώνα. Πιστεύουμε ακράδαντα πως είναι ο καιρός η υψηλή αισθητική και ο καινοτόμος σχεδιασμός να αρχίσουν να συμβαδίζουν με την ιστορία, θέτοντας νέες και ισχυρότερες βάσεις για το μέλλον.»

Τέλος, ο οικοδεσπότης του χώρου κ. Στέργιος Τσίρκας, Δήμαρχος Μαραθώνος, σε δήλωσή του ανέφερε:

«Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Sung Ho Moon, Home Entertainment Product Director της LG Electronics, αλλά και όλη τη διοίκηση της εταιρείας, για τη γενναιόδωρη και ανιδιοτελή δωρεά του στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου του Δήμου μας, της LG NanoCell τηλεοράσεως 55 ιντσών.

Με την παρούσα ευγενική κίνηση, συμβάλλει στην επιπλέον τουριστική και πολιτιστική ανάδειξη του πλούτου του Μουσείου μας και μας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλουμε ακόμη καλύτερα τις δράσεις μας στους δημότες και τους επισκέπτες μας, καθώς η χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας για αυτό το σκοπό είναι απαραίτητη.

Επιπλέον, τον ευχαριστώ για τα θερμά του λόγια για το Μουσείο μας μετά την επίσκεψή του και θα είναι μεγάλη μας χαρά να τον υποδεχθούμε ξανά στον Δήμο Μαραθώνος.»

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.