Μαραθώνας: Συγκινητικές στιγμές στο φιλανθρωπικό τουρνουά Παναγιώτης Χαμηλοθώρης 2021

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το φιλικό τουρνουά του ΜΕΣΜΑ στη μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2021. Οι ομάδες που αγωνίστηκαν ΜΕΣΜΑ, Πικέρμι, Έσπερος Καλλιθέας και Δούκας έδωσαν τα πρώτα πολύ δυνατά φιλικά τους παιχνίδια στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Παναγιώτης Χαμηλοθώρης στο Μαραθώνα.

Ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει σε live streaming όλους τους αγώνες από τη σελίδα του συλλόγου στο Facebook καθώς και τις συνεντεύξεις των επισήμων.

Συγκινητικές στιγμές έζησαν οι θεατές των αγώνων το Σάββατο όταν ο ταλαντούχος, Στέλιος Κερασίδης, στάθηκε στο κέντρο του γηπέδου και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, παίζοντας μελωδίες στο πιάνο την ώρα που η φανέλα του Παναγιώτη αποκαλύθφηκε στο γήπεδο. Τρόφιμα και φάρμακα πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν από συλλόγους και ιδιώτες στα ειδικά σταντ προσφοράς του συλλόγου και χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των πυρόπληκτων. Τοπικοί φορείς τίμησαν με τη παρουσία τους το τουρνουά μνήμης όπως ο Δήμαρχος Μαραθώνα Τσίρκας Στέργιος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Μανώλης Γεωργάτος, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Μαραθώνα Στάμος Χρήστος καθώς και οι χορηγοί του τουρνουά όπως ο εκπρόσωπος της Stoiximan Κώστας Γαλανόπουλος και ο εκπρόσωπος της Watt+Wolt Ασπιώτης Στέφανος.

Δείτε ακόμα:  Βάρκιζα: Δεν υπήρχε οξυγόνο μέσα στο σχολικό, λέει η κοπέλα που βρήκε το 2χρονο κοριτσάκι (βίντεο)

Ευχαριστούμε θερμά τον μεγάλο υποστηρικτή την εταιρία Stoiximan, την Watt+Wolt, την Intersport, όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας καθώς και τις ομάδες που μας έκαναν τη τιμή να συμμετέχουν στο τουρνουά μνήμης για τον Παναγιώτη μας!

«Ο σύλλογος ΜΕΣΜΑ δε ξεχνάει και θα φροντίσει να μείνει πάντα ζωντανή η μνήμη του Παναγιώτη μας προσφέροντας παράλληλα βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΜΕΣΜΑ Κοτταρίδης Γιώργος.