Μαραθώνας: Θα είναι ή όχι ξανά υποψήφιος ο Νίκος Χατζηγιάννης – Τι απαντά

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Νίκος Χατζηγιάννης, μέσα από την οποία αναφέρει πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου στον Μαραθώνα

Όπως δηλώνει: “Μετά από εννέα συνεχόμενα χρόνια στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνος, αυτή την φορά επιλέγω συνειδητά να απέχω γενικά από την επόμενη εκλογική διαδικασία του Οκτωβρίου 2023.”

Αναλυτικά ο κ. Χατζηγιάννης αναφέρει:

Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και οφείλω να ξεκαθαρίσω σε όλους και όλες τι πρόκειται να πράξω.

Ως επικεφαλής της παράταξης ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και υποψήφιος Δήμαρχος το 2019 ερωτώμαι καθημερινά από συμπολίτες μου αν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνος.

Ταυτόχρονα, τον τελευταίο καιρό “φουντώνει” μία παραφιλολογία ότι πρόκειται να συνταχθώ ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον τάδε ή τον δείνα Υποψήφιο Δήμαρχο.

Απέναντι στους 2.500 ψηφοφόρους της παράταξής μας που με τίμησαν με την ψήφο τους το 2019, έχω χρέος και καθήκον να ξεκαθαρίσω τα πράγματα.

Μετά από εννέα συνεχόμενα χρόνια στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνος, αυτή την φορά επιλέγω συνειδητά να απέχω γενικά από την επόμενη εκλογική διαδικασία του Οκτωβρίου 2023.

Επαγγελματικοί λόγοι και αυξημένος φόρτος εργασίας δεν μού επιτρέπουν να επιδοθώ στην μεγάλη αυτή προσπάθεια με την απαιτούμενη ενέργεια και τον αναγκαίο διαθέσιμο χρόνο.

Και επειδή έχω ως αρχή να καταπιάνομαι με κάτι όταν πιστεύω ότι μπορώ να αφιερωθώ ολοκληρωτικά σε αυτό, αποφάσισα συνειδητά και ελεύθερα να απέχω στις προσεχείς εκλογές για να μπορώ να είμαι συνεπής στην αρχή μου αυτή.

Ταυτόχρονα, αυτή την φορά θα παρακολουθήσω με ενδιαφέρον την εκλογική μάχη στο Δήμο Μαραθώνα, χωρίς προσωπικά να στηρίξω ΟΥΔΕΜΙΑ υποψηφιότητα Δημάρχου.

Θα στηρίξω όμως με όλη μου την καρδιά τις υποψηφιότητες των μελών της Παράταξής μου, σε όποιον Συνδυασμό και αν αποφασίσουν να προσχωρήσουν.

Αυτή είναι η δική μου ηθική υποχρέωση απέναντι σε ανθρώπους που με στήριξαν και συνεργάστηκα μαζί τους.

Ξέρω ότι η απόφασή μου αυτή να παραμείνω αμέτοχος αυτή την φορά, κάποιους θα στεναχωρήσει, κάποιους θα απογοητεύσει αλλά και κάποιους άλλους θα τούς κάνει να χαρούν.

Ξέρω επίσης ότι θα αναπτυχθεί ίσως και μία παραφιλολογία περί του εάν στηρίζω κάποιον υποψήφιο Δήμαρχο στο παρασκήνιο.

Δηλώνω ξεκάθαρα ότι προσωπικά ουδέποτε ενήργησα στο παρασκήνιο, ουδέποτε έκρυψα την αλήθεια, ουδέποτε συμβιβάστηκα ούτε καν με την λογική “το μη χείρον βέλτιστον”.

Εύχομαι από καρδιάς να διεξαχθεί μία πολιτισμένη προεκλογική καμπάνια από όλους τους υποψηφίους, με σεβασμό στους Δημότες Μαραθώνα και με ξεκάθαρα λόγια.
Φυσικά, δεν κρύβω ότι η καρδιά μου “χτυπάει” εδώ !!!
Στον τόπο μου, στον Δήμο μου.
Να μας έχει ο Θεός καλά και την άλλη φορά το βλέπουμε !!!

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους και όλες για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.
Ευχαριστώ και τους εκάστοτε πολιτικούς μου αντιπάλους – πολιτευόμενους και δημότες μας – γιατί εξαιτίας αυτών είχα το κίνητρο της βελτίωσης.
Εις το …. “επανειδείν”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.