Μαραθώνας: Την Τετάρτη (11/1) το 3ο webinar της Ακαδημίας για γονείς

3ο webinar «Από το Α ως το Ω: Μια Ακαδημία για γονείς» την Τετάρτη 11/1 στις 18.15-20.00 με θέμα: «Το άγχος ως συναίσθημα & ο θυμός ως σύμπτωμα στο παιδί και τον έφηβο: τρόποι παρέμβασης από τους γονείς».
Το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Μαραθώνος και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) σας καλούν να παρακολουθήσετε το 3ο webinar του κύκλου Ακαδημιών Γονέων «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 στις 18:15 με θέμα: «Το άγχος ως συναίσθημα & ο θυμός ως σύμπτωμα στο παιδί και τον έφηβο: τρόποι παρέμβασης από τους γονείς».
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» και περιλαμβάνει 2ωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Νοέμβριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.α. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.
Για να παρακολουθήσετε την 3η διαδικτυακή συνάντηση κάντε εγγραφή στο παρακάτω link:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.