Μαραθώνας: Βούλιαξε από κόσμο το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, στην κεντρική ομιλία του Λάζαρου Καραούλη υπ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αν. Αττικής

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών ξεκίνησε την επίσημη προεκλογική του εκστρατεία ο Λάζαρος Καραούλης υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Αττικής. Από την γενέτειρα του τον Μαραθώνα άρχισε τον πολιτικό του Μαραθώνιο.

Τον προλόγησε ο Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος Ομοσπονδίας Πάλης Κώστας Θάνος. Ανέφερε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κατέβει στην πολιτική. Ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ και παρουσίασε και τις δικές του σκέψεις για την ανάπτυξη της Ανατολικής Αττικής που θα προσφέρει ασφάλεια και ευημερία στους κατοίκους της. Βασική του αρχή και σύνθημα είναι η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ την οποία αιτιολόγησε κατά την διάρκεια της ομιλίας του. Α-Ξ-Ι-Ο-Π-Ρ-Ε-Π-Ε-Ι-Α. Για σένα, Για τον Νέο, Για τον Εργαζόμενο, Για τον Οικογενειάρχη, Για τον Συνταξιούχο. Αξιοπρέπεια για Όλους!

Έτσι πορεύτηκε μέχρι σήμερα και έτσι σκοπεύει να συνεχισει τον πολιτικό του αγώνα. Στο τέλος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους τους συνυποψήφιους βουλευτές που παρευρέθηκαν καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους, πρώην Δημάρχους, στελέχη του ΠΑΣΟΚ, φίλους και συντοπίτες που έδωσαν δυναμικό παρών στην Μάχη της Αξιοπρέπειας.

Συνεχίζει τον αγώνα για Δημοκρατική Ανατροπή όπου την επόμενη εβδομάδα Κυριακή 26 Μαρτίου και ώρα 11:30 π.μ θα μιλήσει στο Δημαρχείο Αναβύσσου στον Δήμο Σαρωνικό.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.