Μαρία Ιωαννίδου: Με ενοχλεί πάρα πολύ που με θυμάστε για την τσίχλα, θέλω να σας δείρω, να σας σκαμπιλίσω

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου το πρωί της Πέμπτης (20/01) και παραδέχθηκε πως της έγινε πρόταση για να μπει στο reality «Φάρμα», τι αμοιβή της πρότειναν ενώ εξομολογήθηκε πως θέλει να «σκαμπιλίσει» όσους τη θυμούνται μόνο για την τσίχλα που μασούσε στις ελληνικές ταινίες.

«Με ενοχλεί πάρα πολύ που με θυμάστε για την τσίχλα, θέλω να σας δείρω, να σας σκαμπιλίσω. Να έχω τόσο μεγάλη καλλιτεχνική πορεία και να θυμούνται μόνο αυτό; Είναι λιγάκι άδικο» εξομολογήθηκε η Μαρία Ιωαννίδου.

Η πρόταση για τη Φάρμα
«Μου ζήτησαν να πάω στη Φάρμα, με πολύ καλά λεφτά. Τα είχα ανάγκη πραγματικά, αλλά οι συνθήκες διαβίωσης δεν με βοηθούσαν. Τα χρήματα με έκαναν να το σκεφτώ πολύ, ήταν πάνω από 5,000 ευρώ την εβδομάδα» παραδέχθηκε η Μαρία Ιωαννίδου και πρόσθεσε: «Για τη φωτογράφιση στο Playboy πήρα πάνω από μισό σπίτι. Το αγόρασα το σπίτι από το Playboy, έβαλα τα άλλα μισά και το αγόρασα».

Το κεφάλαιο Φρέντυ Γερμανός
Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε και στον Φρέντυ Γερμανό και τη Ναταλία Γερμανού, λέγοντας: «Με τον Φρέντυ ήμουν από 19 χρονών, ήμασταν μαζί πάνω από 20 χρόνια. Ήταν μικρή η Ναταλία Γερμανού. Μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν είχαμε, μεγάλη όχι, αλλά είχαμε διαφορά ηλικίας φυσικά. Ήταν σαν την μικρότερη αδερφή μου τότε. Η Ναταλία είναι η κόρη του Φρέντυ, μεγαλώσαμε μαζί. Επίσης, έχω βοηθήσει πάρα πολύ τη Ναταλία στο να ξαναβρεθεί με τον πατέρα της. Εγώ, επειδή είχα πολύ καλή σχέση με την πεθερά μου, τη μητέρα του Φρέντυ, τους έφερα κοντά. Του έλεγα “Φρέντυ, κάθε Δευτέρα που δεν έχω θέατρο, θα έρχεται το Ναταλάκι και θα τρώει στο σπίτι μας”. Προσπαθούσα να τους φέρω σε επαφή και τους έφερα. Την αγαπώ τη Ναταλία, το παράπονό μου είναι ότι δεν την βλέπω».

«Έκανα πολλές αμβλώσεις και το έχω μετανιώσει φρικτά»
«Προτίμησα τη δουλειά από την οικογένεια. Έκανα πολλές αμβλώσεις και το έχω μετανιώσει φρικτά» εξομολογήθηκε η Μαρία Ιωαννίδου.

 

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.