Μαρία Ιωαννίδου: «Μου έφαγαν όλη την περιουσία – Δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχιά»

Μαρία Ιωαννίδου, το πρωινό του Σαββάτου παραχώρησε συνέντευξη στο «Δύο στις 10» στην τηλεόραση της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε στην οικονομική της καταστροφή και την διαχείριση της.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογήθηκε πως «τα πήρα με τόκο από τη ζωή και πάντα τα παίρνω. Τώρα, όμως, μου έφαγαν όλη την περιουσία μου. Μία δήθεν φίλη και συνεργάτης μου. Δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχιά, μου τα έφαγε εν ψυχρώ. Θα μπορούσα να την πάω στο δικαστήριο και τώρα το λέω για να το ακούσει εκείνη».

«Φιλοχρήματη δεν είμαι, όχι, αλλά έχω μάθει από μικρή να έχω κάποια άνεση και κάνω ωραία πράγματα. Κατ’ αρχήν να πω το πω ελαφρό πως μ’ αρέσει να είμαι κομψή, να αγοράζω ρούχα και να ντύνομαι. Μου δίνει χαρά αλλά το δεύτερον είναι να αγοράζω βιβλία».

«Δεν είμαι των μπιζού και αυτά που είχα τα πούλησα με αυτή την ατυχία. Τα πούλησα όλα, παιδιά. Και σπίτι και μπιζού για να βγάλω λεφτά γιατί με χρέωνε στο όνομα μου και είχα μια σχολή στη Γλυφάδα και μια εδώ. Με χρέωνε στο όνομα μου, ακόμα και το ταξί που θα έπαιρνε το χρέωνε σε εμένα» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Ιωαννίδου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.