Μαρία Ιωαννίδου: «Όταν πέθανε ο Φρέντυ Γερμανός, αισθανόμουν το πνεύμα του να κάθεται στον καναπέ»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για τη «μεταφυσική» εμπειρία που βίωσε λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Φρέντυ Γερμανού.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» όπου βρέθηκε την Τετάρτη 26 Ιουλίου, όπου μίλησε για τις πρώτες ημέρες μετά την απώλεια, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί και τις εμπειρίες της με την άμβλωση.

«Έχετε διαβάσει για παραψυχολογία; Ίσως πιο πολύ ήθελα να πιστεύω ότι υπάρχει δίπλα μου. Είχαμε έναν συγκεκριμένο καναπέ στο σαλόνι μας, στο Κολωνάκι μέναμε τότε. Μας άρεσε πολύ να βλέπουμε έργα, και καθόμαστε πάντα σε αυτόν τον συγκεκριμένο καναπέ, εκεί γίνανε όλα. Εκεί βλέπαμε τηλεόραση, εκεί αγαπιόμαστε, εκεί τα διάφορα, εκεί χωρίσαμε, εκεί είπαμε αντίο, μετά εκεί ξαναγύρισε και κάθισε», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 3:27

«Ο καναπές αυτός υπάρχει ακόμα. Αλίμονο. Τον πρώτο καιρό που έφυγε ο Φρέντυ – ίσως ήθελα να συμβεί έτσι – ένιωθα να κουνιέται ο καναπές. Σε αυτόν τον καναπέ καθόμασταν 20 χρόνια. Αισθανόμουν ότι ήταν εκεί. Τώρα καθόμαστε εκεί με τον καινούργιο μου σύντροφο» δήλωσε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις αμβλώσεις στις οποίες προέβη επειδή είχε μείνει έγκυος σε πολύ νεαρή ηλικία. Όπως τόνισε η ίδια την πρώτη φορά που έκανε έκτρωση ήταν 14 ετών και εκμυστηρεύτηκε ότι έμεινε 5 φορές έγκυος από τον Βαγγέλη Σειληνό και ότι έκανε και τις 5 φορές άμβλωση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πήγαινα με φίλες σε κάποιους γιατρούς, σε κάτι γιατρούς… αλμπάνηδες. Δεν είναι όλοι οι γιατροί έτσι, αλλά σε αυτούς που πήγαινα με καταστρέψανε. Με τιμώρησε ο Θεός και δεν μπόρεσα αργότερα να κάνω παιδί με τον Γερμανό. Ήθελα παιδί με τον σύντροφό μου».

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.