Μαρία Παναγοπούλου: Δημοσίευσε την αγαπημένη της φωτογραφία από πασχαλινή εξόρμηση με τον Κώστα Χαρδαβέλλα και τον γιο τους – «Στα χρόνια που ακολούθησαν…»

Μία πολύ συγκινητική δημοσίευση έκανε η Μαρία Παναγοπούλου, την Μεγάλη Παρασκευή (10/4), στο προφίλ της στο Instagram. Η δημοσιογράφος και συγγραφέας θέλησε να ευχηθεί για τις Άγιες Ημέρες στους ακολούθους της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μοιράστηκε μαζί τους την αγαπημένη της φωτογραφία από πασχαλινή εξόρμηση με την οικογένειά της.


Στο όμορφο στιγμιότυπο, βλέπουμε τον Κώστα Χαρδαβέλλα με τον γιο τους. Οι δυο τους ποζάρουν στον φακό της κάμερας, με τον αείμνηστο δημοσιογράφο να έχει αγκαλιάσει το παιδί τους.

«Η ουσία παρέμεινε και παραμένει ίδια»

Η Μαρία Παναγοπούλου έχει γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Διαχρονικά η πιο αγαπημένη μου φωτογραφία από Πασχαλινή οικογενειακή εξόρμηση.

Μαρία Παναγοπούλου για την απώλεια του Κώστα Χαρδαβέλλα: Έχω ακόμη πολύ δρόμο να διανύσω
Στα χρόνια που ακολούθησαν η εικόνα άλλαζε, μα η ουσία παρέμεινε και παραμένει ίδια. Εύχομαι Ανάσταση με υγεία και φως για όλους».

enikos.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.