Μαριάννα Τόλη: H στιγμή που δάκρυσαν και οι πέτρες στην κηδεία της (video)

Μια αγκαλιά που έκαναν τρεις αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες στην κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού Μαριάννα Τόλη ήταν η στιγμή που συγκίνησε όλους τους παρευρισκομένους.

Το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη και ταλαντούχα ηθοποιό Μαριάννα Τόλη, η οποία έφυγε το Σάββατο από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, νικημένη από τον καρκίνο, είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα της πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο. Στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» συγκίνηση προκάλεσε και η τρυφερή αγκαλιά της τριάδας πια Μπέσυς Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, και Πασχάλη Αρβανιτίδη οι οποίοι μαζί με την Μαριάνα Τόλη πίσω στο 1977 είχαν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision με το «Μάθημα Σολφέζ».

Τα λόγια της Βάσιας Τριφύλλη
Πιστή φίλη και συμμαθήτρια της κάποτε η Βάσια Τριφύλλη μίλησε με συγκίνηση στην εκπομπή για την Μαριάννα Τόλη. «Είμαστε η περιβόητη τάξη του ’69 με την Κατιάνα Μπαλανίκα, την Τιτίκα Στασινοπούλου, τον Κώστα Αρζόγλου, τον Νίκο Απέργη.

Αυτή η κοπέλα ήταν προσελάνινη. Πως να σας εξηγήσω. Δεν έχω λόγια να σας πω. Το ήθος της δεν το συζητάμε, το ταλέντο της και την ευαισθησία της, τι έφτιαχναν τα χέρια της. Να την θυμόμαστε όλοι», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.

πηγή: zappit.gr