Μαριάννα Τουμασάτου: «Θες τώρα να ταραχτώ; Να βγάλω φούσκες στα μούτρα μου;»

“Εγώ είμαι μια απλή ηθοποιός με συγκεκριμένη άποψη για τη ζωή μου, δεν στην επιβάλλω απλά δεν μπορώ να ακούω και μουρλά”, λέει η Μαριάννα Τουμασάτου.

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου την Παρασκευή και από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει το κίνημα #metoo και όσα ήρθαν στο φως όλη τη χρονιά. Μια νοοτροπία που περιέγραψε ο Γιώργος Λιάγκας ότι υπάρχει σε μέρος του κόσμου, έβγαλε την ηθοποιό από τα ρούχα της.

«Υπάρχει μια νοοτροπία ακόμα που λέει ότι δεν φταίει ο θύτης, φταίει το θύμα που του κουνήθηκε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαριάννα Τουμασάτου σχολίασε έξαλλη: «Θες τώρα να ταραχτώ; Να βγάλω διάφορες φούσκες στα μούτρα μου και να πάθω κακό. Τι θα πει; Ό,τι κι αν σου κάνει ο άλλος».

«Όχι, δεν υπάρχει αυτό. Δηλαδή, είναι να ταράζεσαι. Τι θα πει ότι μου έκανε; Δυστυχώς υπάρχει ένα μέρος της κοινωνίας που το πιστεύει αυτό, αλλά θα πρέπει με τα προβληματικά μέλη της κοινωνίας να ασχοληθούν οι άνθρωποι που είναι αρμόδιοι, όχι εγώ. Εγώ είμαι μια απλή ηθοποιός με συγκεκριμένη άποψη για τη ζωή μου, δεν στην επιβάλλω απλά δεν μπορώ να ακούω και μουρλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.