Μαρίνα Σάττι: «Δεν ήταν όνειρό μου να πάω στην Eurovision αλλά…»

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για τα προγνωστικά, τις κριτικές και αποκάλυψε την αγαπημένη της ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision

«Δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά, γιατί όπως μου έχει πει και ο Φωκάς Ευαγγελινός διαμορφώνονται τις τελευταίες μέρες. Στόχος μου είναι να πάμε και να τα “σπάσουμε”. Να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό που θα “γράψει” και θα το εισπράξει και ο κόσμος», δηλώνει η Μαρίνα Σάττι για την συμετοχή της στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η τραγουδίστρια είπε ότι νιώθει χαρά, ανυπομονησία και περηφάνια για το πώς, μέχρι στιγμής, έχει αποδεχθεί ο κόσμος το τραγούδι.

Σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Ελένη», ανέφερε ότι, στην αρχή δεν διάβαζε τις κριτικές, όμως μετά κατάλαβε ότι είναι σαν να κόβεις την ροή αυτού του «διαλόγου».

«Προτιμώ το τραγούδι να προκαλεί έναν αντίκτυπο –θετικό ή αρνητικό- παρά να είναι κάτι που «πέρασε και δεν ακούμπησε». Δεν ήταν όνειρό μου να πάω στην Eurovision αλλά είχα εξοικειωθεί με την ιδέα απ’ όταν μου είχε ξαναγίνει πρόταση στο παρελθόν. Είναι η κατάλληλη περίοδος να πάω στην Eurovision γιατί νιώθω σίγουρη και έτοιμη», σημείωσε.

Μάλιστα αποκάλυψε το αγαπημένο της τραγούδι από τις προηγούμενες ελληνικές συμμετοχές στον διαγωνισμό. «Αγαπημένο τραγούδι απ’ όσα μας έχουν εκπροσωπήσει στην eurovision είναι to s.a.g.a.p.o. Καλλιτεχνικά νιώθω αυτοπεποίθηση αλλά όταν ξεκίνησα είχα ανασφάλειες σε προσωπικό επίπεδο, στο κομμάτι της έκθεσης».

Όπως είπε, στο παρελθόν φοβόταν την έκθεση και το τι θα πει ο κόσμος. «Επειδή έχω ακούσει και πολλά κατάλαβα είναι μέρος της σχέσης με το κοινό. Στη ζωή μου «ρίχνω ζαριές» γιατί αυτό που κάνουμε είναι αποτέλεσμα αυτού που είμαστε».

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.