Μαρίνα Σάττι για Eurovision 2024: «Δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω… »

Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision 2024 σίγουρα ήταν ο πιο επεισοδιακός της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στην Ελλάδα από τη Σουηδία και μετά από όσα έζησε εκπροσωπώντας την Ελλάδα και κατακτώντας την 11η θέση στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision, προσγειώθηκε σε όσα συνέβαιναν παράλληλα όλες αυτές τις ημέρες. Τα σχόλια που έχει λάβει πολλά και διαφορετικά καθώς υπήρχαν κι αρνητικές αντιδράσεις.

Η πρώτη της ανάρτηση στα social media, έχει να κάνει με όσα συνέβησαν και τον χρόνο που θα χρειαστεί για να τα αναλύσει όλα στο μυαλό της. Πρωτόγνωρες εμπειρίες και πρωτόγνωρες αντιδράσεις…

Συγκεκριμένα η Μαρίνα Σάττι έγραψε στη λεζάντα της, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες:

«Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω…Ένα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα , πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή – που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω.

Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους. Αλήθεια ελπίζω να καταφέραμε ?
Σας ευχαριστώ από’δω μέχρι τον ουρανό και μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας το ανταποδώσω. θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος ???».

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι:

ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.