Μαρκό-ΑΟ Σταμάτας: Όλα όσα αναφέρει ο Ζαχαρόπουλος στο φύλλο αγώνος για τη διακοπή

Κεντρικό θέμα συζήτησης από την επάνοδο στη δράση στα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής, δεν θα μπορούσε να μην είναι η απόφαση της οριστικής διακοπής του αγώνα ανάμεσα στη Μαρκό και τον ΑΟ Σταμάτας.

Με αναλυτική αναφορά στο φύλλο αγώνος, ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος εξηγεί για ποιους λόγους πήρε αυτή την απόφαση, σημειώνοντας ως βασικούς άξονές της αφενός τη δήλωση τραυματισμού του ποδοσφαιριστή Οσμενάι από πλευράς φιλοξενούμενους, αφετέρου το έκρυθμο κλίμα που, όπως υποστηρίζει, επικρατούσε στο γήπεδο. Αναλυτικά, το φύλλο αγώνος αναφέρει:

«Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου, ενώ βρισκόμασταν εντός των αποδυτηρίων, υπήρξε ένταση στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων. Αφού εξήλθα εκτός μαζί με τους βοηθούς μου και τον παρατηρητή του αγώνα, διαπιστώσαμε ότι φίλαθλοι που φορούσαν διακριτικά της γηπεδούχου ομάδας ‘Μαρκό’, επιτέθηκαν αρχικά φραστικά στα μέλη της αποστολής του ‘ΑΟ Σταμάτας’, ενώ εν συνεχεία περί τον αριθμό πέντε ατόμων, που φορούσαν διακριτικά ‘Μαρκό’, πήδηξαν την εξωτερική περίφραξη του γηπέδου και εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων και ήρθαν σε συμπλοκή με τα μέλη της αποστολής του ΑΟ Σταμάτας.

Δείτε ακόμα:  Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι του Τελικού Κυπέλλου

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, υπήρξε ρίψη πλαστικών μπουκαλιών τόσο από τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας, που φορούσαν διακριτικά ‘Μαρκό’, προς την αποστολή του ΑΟ Σταμάτας, όσο και από μέλη της αποστολής του ΑΟ Σταμάτας, προς τους φιλάθλους της ομάδας ‘Μαρκό’. Ο παίκτης του σωματείου ‘ΑΟ Σταμάτας’ Οσμενάι Γ., με αριθμό φανέλας ’10’, πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι νερού προς την πλευρά των φιλάθλων του γηπεδούχου σωματείου ‘Μαρκό’. Ο δηλωθέν εκπρόσωπος της ομάδας ‘Μαρκό’, κος Καλιανιώτης Σπ., έφτυσε τον δηλωθέντα εκπρόσωπο της ομάδας ‘ΑΟ Σταμάτας’, κο Σκαρπέλη Ι., ενώ αυτός του πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι νερό. Ενώ τα επεισόδια εξελίσσονταν, δήλωσε τραυματισμό ο τακτικός παίκτης του ΑΟ Σταμάτας, Οσμενάι Γ.. Επισυνάπτονται οι ιατρικές γνωματεύσεις από τον γιατρό του αγώνα.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Με τα γκολ σε Αυστρία και Νορβηγία!

Κλήθηκε ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο διακομίστηκε ο ανωτέρω παίκτης σε νοσοκομείο. Επίσης, κλήθηκε αστυνομία λόγω του έκρυθμου κλίματος που επικρατούσε και η οποία προσήλθε περί ώρα 16:45. Στο γήπεδο προσήλθε μία ομάδα ‘ΔΙΑΣ’. Εξ όλων των ανωτέρων λόγων, του τραυματισμού του τακτικού παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας ‘ΑΟ Σταμάτας’ και του έκρυθμου κλίματος που επικρατούσε για περίπου μία ώρα, προχώρησα στην οριστική διακοπή του αγώνα, ενώ το σκορ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν 1-0 υπέρ της ομάδας ‘Μαρκό’. Λόγω του τεταμένου κλίματος, οτιδήποτε συμβεί κατά την αποχώρησή μας, θα επανέλθει με συμπληρωματική έκθεση.

Δείτε ακόμα:  Πολυβόλο η Μαρκό 5-0 το Βάθυλλο Πανσαμιακού (video)

Κατά την υπογραφή του φύλλου αγώνος, ενώ εντός των αποδυτηρίων βρίσκονταν οι αρχηγοί των δύο ομάδων, οι εκπρόσωποι, ο παρατηρητής αγώνα, οι βοηθοί μου και ο παρατηρητής διαιτησίας, ο εκπρόσωπος της ομάδας ‘Μαρκό’, κος Καλιανιώτης Σπ., μου είπε ‘εμείς οι δύο θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα, γιατί αυτά που γράφεις είναι ψέματα’. Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

soccerlive.gr