Μαρκόπουλο: Η πρώτη συναυλία του καλοκαιριού με Stan Αντιπαριώτη στην κεντρική πλατεία!

Η πρώτη συναυλία του καλοκαιριού στην πόλη μας, είναι γεγονός! Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη αρχή από τον Stan Αντιπαριώτη, ο οποίος κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταλέντο του και έρχεται να σας διασκεδάσει, με τη χαρισματική εμφάνιση του επί σκηνής.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) εξασφάλισαν τον καταξιωμένο μουσικό, συνθέτη και τραγουδιστή, για μία μοναδική συναυλία την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 και ώρα 21.00 στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, που θα κάνει αυτό το καλοκαίρι ξεχωριστό!

Το όνομά του συγκαταλέγεται στη λίστα των νεότερων Ελλήνων δημιουργών και καλλιτεχνών με τα μεγαλύτερα fan club, την πιο έντονη δραστηριότητα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με πολλά εκατομμύρια προβολές στα τραγούδια του στο YouTube και σε σημαντικές θέσεις στα ραδιοφωνικά charts.

Ο Stan εμπνεύστηκε το καλλιτεχνικό του όνομα, από τα αρχικά του πραγματικού, όταν ακόμα ο ΣΤράτος ΑΝτιπαριώτης ήταν μαθητής στην Πάρο, όπου και μεγάλωσε. Εκεί, έκανε τα πρώτα του όνειρα για τη μουσική που τόσο αγαπά και κατάφερε να ξεχωρίσει με το στυλ του, από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε – Καλό Καλοκαίρι!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.