Μαρκόπουλο: Και επίσημα Υποψήφια δήμαρχος η Ζωή Γιαννάκη (βίντεο)

Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για τον Δήμο Μαρκοπούλου προχώρησε η κα Ζωή Γιαννάκη με ένα βίντεο 5,5 περίπου λεπτών που δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει το notioanatolika.gr, η κα Γιαννάκη γνωστοποίησε και το όνομα της παράταξής της που καταδεικνύει και τη φιλοσοφία της για την επόμενη ημέρα του δήμου το οποίο έχουν ταλανίσει οι επιλογές των τελευταίων δημοτικών εκλογών.

«Αλλάζουμε Ζωή, με τους πολίτες μπροστά» ονομάζεται πλέον η παράταξη της κας Γιαννάκη, και η υποψήφια, πλέον, δήμαρχος Μαρκοπούλου στην πρώτη ανακοίνωσή της στάθηκε στα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν μέχρι σήμερα στον δήμο κάνοντας λόγο για μια δημοτική αρχή (σ.σ.: αυτή του νυν δημάρχου Κ. Αλλαγιάννη) «αδιαφανή και απολύτως αδρανή με δεσμεύσεις που ήταν μόνο ψηφοθηρικές, με πρακτικές που κλόνισαν την εμπιστοσύνη μεταξύ δημοτικής αρχής και δημοτών».

Παράλληλα όμως προχώρησε και στην αποτύπωση ενός αισιόδοξου μηνύματος για την επόμενη ημέρα του δήμου τονίζοντας ότι «συγκροτήσαμε μια δημοτική παράταξη βγαλμένη μέσα από την κοινωνία των πολιτών, με γυναίκες, άνδρες και νέους του τόπου μας που διαθέτουν τη φρεσκάδα της νεότητας αλλά και την εμπειρία της ωριμότητας».

Η κα Γιαννάκη τόνισε την πολυσυλλεκτικότητα της παράταξής της «γιατί η αυτοδιοίκηση δεν είναι το άθροισμα των κομματικών δυνάμεων αλλά ο πολλαπλασιασμός των δυνάμεων της κοινωνίας».

Επιπροσθέτως φωτογράφισε τις προτεραιότητες της παράταξής της για την αλλαγή πλεύσης που απαιτείται προς την κατεύθυνση της ευημερίας του συνόλου της τοπικής κοινωνίας.

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας της κας Ζωής Γιαννάκη:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.