Μαρκόπουλο: Πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας σε καφέ μπαρ – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε όλη την Αττική, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκαν (29.567) έλεγχοι και βεβαιώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις:

(509) για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση της προβλεπόμενης απόστασης
(168) για παραβιάσεις περιορισμού κίνησης
(20) παραβάσεις που βεβαιώθηκαν σε καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Συγκεκριμένα σε κατάστημα (καφέ-μπαρ) στον Περιστέρι, για υπέρβαση του προβλεπομένου ορίου πελατών, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας για (15) ημέρες.

Δείτε ακόμα:  «Βροχή» τα πρόστιμα για κόντρες με μηχανές (φωτό)

Σε κατάστημα (καφέ-μπαρ) στον Πειραιά, για υπέρβαση του προβλεπομένου ορίου πελατών, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (3.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας για (3) ημέρες. Συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σε κατάστημα (καφέ-μπαρ) στο Μαρκόπουλο, για λειτουργία πέραν της 24.00 ώρας,, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας για (3) ημέρες. Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Δείτε ακόμα:  Συνεδριάζει την Τρίτη με έξι θέματα η Οικονομική Επιτροπή Ραφήνας - Πικερμίου

Σε (17) επιπλέον καταστήματα στην Αττική, βεβαιώθηκαν παραβάσεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων (εξυπηρέτηση όρθιων πελατών, μη χρήση μάσκας από το προσωπικό) και επιβλήθηκαν αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα (3.000) ευρώ και συνελήφθησαν (10) προσωρινά υπεύθυνοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.