Μαρτυρία «κόλαφος» για τον ιδιοκτήτη του γηροκομείου – Υπέγραφε ο ίδιος τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία ενός συγγενή τροφίμου, η οποία «καίει» τον ιδιοκτήτη του γηροκομείου στον Κορυδαλλό, αναφέροντας μεταξύ άλλων, «όταν ένας άνθρωπος πέθανε μέχρι τέλος του μήνα, τον κρατούσε νεκρό μέχρι να λάβει το μίσθωμα και μετά τον εμφάνιζε».

Ειδικότερα, ο αυτόπτης μάρτυρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» στο «ΣΚΑΪ», υπό τον όρο της ανωνυμίας, έκανε λόγο για έλλειψη επαρκούς σίτισης, για ευρεία χορήγηση ψυχοφαρμάκων στους ηλικιωμένους και τις ηλικιωμένες, ακόμη και για υπογραφή των ληξιαρχικών πράξεων θανάτου από τον ίδιο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι τρόφιμοι «ούτε καν φαΐ δεν είχανε να φάνε, φέρνανε φαΐ από το σπίτι τους. Ακόμα και το πιο μηδαμινό πράγμα, μία κρέμα, τη ζήταγε από τους συγγενείς».

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι « τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου τις υπέγραφε ο ίδιος, ποτέ δεν ήξερε κανένας από τι πέθανε ο άνθρωπος του. Ό,τι πόρισμα έβγαζε ο ίδιος, το έγραφε».

Παράλληλα, αναφερόμενος στο συνωστισμό του ιδρύματος σημείωσε πως «ήταν ένα ίδρυμα για 40 άτομα και ήταν 60. Τα μισά αδήλωτα», ενώ πρόσθεσε ότι «πήγαινα και έβλεπα άτομα με άνοια να τρώνε ξύλο, να μη σιτίζονται σωστά, υπεράριθμοι να κοιμούνται ακόμη και στο νεκροθάλαμο μέσα. Το ψυχοφάρμακο πήγαινε αβέρτα».

cnn.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.