«Μαθήματα κωμωδίας» για τη Νατάσα Παζαΐτη και την αδερφή της Χρύσα

Το χειροκρότημα της Νατάσας και της Χρύσας Παζαΐτη εισέπραξε το σαββατόβραδο ο Θοδωρής Αθερίδης στο Μικρό Παλλάς.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, απαστράπτουσα, παρακολούθησε τα «Μαθήματα κωμωδίας» στα οποία πρωταγωνιστεί ο φίλος της Θοδωρής Αθερίδης, παρέα με την αδερφή της Χρύσα Παζαΐτη-Ιωαννίδου, σε μια από τις σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Οι δυο αδερφές, πολύ δεμένες μεταξύ τους, δεν συνηθίζουν να φωτογραφίζονται δημοσίως μαζί ή… δεν είναι τόσο εύκολο πάντοτε, καθώς η Χρύσα ζει στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά, όμως, Νατάσα και Χρύσα απόλαυσαν από κοινού τον Θοδωρή Αθερίδη να προσφέρει μαθήματα κωμωδίας… Η Νατάσα Καραμανλή, μάλιστα, είναι φανατική του Αθερίδη. Δεν χάνει παράστασή του. Η συγκεκριμένη παράσταση είναι μία ξεκαρδιστική κωμωδία που διεισδύει στον χώρο της εκπαίδευσης των ηθοποιών που θέλουν να μάθουν πώς να κάνουν κωμωδία. Οι αυτοσχεδιασμοί και οι ασκήσεις τους καθώς και η διαμόρφωση των σχέσεων μεταξύ τους είναι ο κύριος άξονας της αφήγησης, που άρεσε πολύ στη Νατάσα και στην αγαπημένη της αδερφή Χρύσα.

Ο Θοδωρής Αθερίδης ανάμεσα στη Νατάσα Παζαΐτη (αριστερά) και την αδερφή της Χρύσα Παζαΐτη – Ιωαννίδου
Η Νατάσα και η Χρύσα Παζαΐτη, παρότι αποφεύγουν τη δημοσιότητα, ζουν μαζί πολλές σημαντικές στιγμές της ζωής τους. Η Χρύσα δε συνοδεύει την αδερφή της και σε επαγγελματικά ταξίδια της στο εξωτερικό, όπως αυτό που έκανε τα περασμένα Χριστούγεννα η σύζυγος Καραμανλή, συμμετέχοντας σε ιατρικό συνέδριο στο Τέξας, όπου πήγαν μαζί. Το ίδιο και σε οικογενειακά ταξίδια εντός της Ελλάδας, όπου οι οικογένειες Καραμανλή και Ιωαννίδη, με τα παιδιά και τα εγγόνια τους, ταξιδεύουν παρεούλα. Η Χρύσα, υπάλληλος σε τράπεζα, είναι ήδη γιαγιά και έχει δύο εγγόνια. Λατρεύει, επίσης, τα ανίψια της Αλέξανδρο και Αλίκη και βρίσκεται πάντα δίπλα στις σημαντικές στιγμές των παιδιών, επισφραγίζοντας μια ωραία σχέση μεταξύ των δύο οικογενειών. Η Νατάσα και η Χρύσα Παζαΐτη είναι αχώριστες.

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.