Μάτι: Πάνω από 150 άτομα στην συγκέντρωση κατοίκων που αντιδρούν στον Ρυμοτομικό Σχέδιο

Συγκέντρωση κατοίκων που αντιδρούν στο Ρυμοτομικό Σχέδιο για το Μάτι, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ματι

Σε ανάρτηση της κάτοικος της περιοχής που συμμετείχε στην συγκέντρωση αναφέρει:

Στις 29 /4 στις 6 μμ στο ξενοδοχείο Ματι, μετά από ανάρτηση στα ΜΚΔ, είπαμε να συναντηθούμε όσοι εχουμε σοβαρά προβλήματα με τις ιδιοκτησίες μας.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου μας παραχώρησε την αίθουσα χωρητικότητας 30-40 ατόμων, (και την ευχαριστούμε θερμά) γιατι ολοι, τόσα άτομα υπολογίζαμε,λογω και της αργίας. Αντί γι αυτό ηρθαν πάνω από 150 άτομα,που σημαινει ότι πολλά άτομα πλήττονται από το ΡΣ. Εκεί ήταν ο Εξωραιστικος Σύλλογος του Ματιού και λίγοι κάτοικοι του Δήμου Ραφήνας.

Αναφέρθηκαν οι περισσότεροι συνοπτικά στο πρόβλημα τους και πήραμε αποφάσεις ομόφωνα:

1.Την Τρίτη 2/5 στις 11 πμ να πάμε στο Δημαρχείο της Ν. Μακρης και να επιδώσουμε ψήφισμα στον Δήμαρχο με το οποίο θα ζητάμε την απόσυρση του παρόντος ΡΣ και την τροποποίηση του.

2.Αν έχουμε τόση μεγάλη η και μεγαλύτερη συμμετοχή, την Πέμπτη 4/5 στις 11πμ στο Σύνταγμα και επίδοση του ψηφισματος στον Πρωθυπουργό.

3.Παρουσια μας σε τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές κλπ εκπομπές, όπου θα εκθέτουμε τα προβλήματα
μας, (αρχής γενομένης από σήμερα 1/4 στις 8μμ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΤΤΙCA TV), όπου θα μιλάμε για όλα τα προβλήματα του Ματιού κι όχι μόνο για τα προσωπικά μας.

4.Συναντηση με υποψήφιους βουλευτές της αντιπολιτευσης και δέσμευση τους ότι θα αποσύρουν το επίμαχο ΡΣ και θα το τροποποιησουν.Οσοι μπορούν να βοηθήσουν παντοιοτροπως, ας το κάνουν. Πρέπει να ειμαστε ολοι ενωμένοι σε αυτό τον κοινό αγώνα. Αφήστε κατά μέρος τις προσωπικές και πολιτικές σας διαφορες. Τωρα πριν τις εκλογές είναι ο κατάλληλος χρόνος για να κινητοποιηθουμε. Μετά θα είναι αργά.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.