Μάτι: Συνάντηση με τους Δημάρχους Μαραθώνα & Ραφήνας για τους κατοίκους που αντιδρούν στο Ρυμοτομικό Σχέδιο – Ακολουθεί συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Συνάντηση με τους Δημάρχους Μαραθώνα και Ραφήνας είχαν οι κάτοικοι από το Μάτι που αντιδρούν στο νέο ρυμοτομικό σχέδιο. Μάλιστα αύριο Πέμπτη 4 Μαϊού θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Χθες Τρίτη 2/5 στις 11πμ πήγαμε στο Δημαρχο Ν. Μακρης, που δεσμευθηκε να θέσει το θέμα της αποσυρσης του ΡΣ σε ανοικτό συμβούλιο, όπως ζητήσαμε, προκειμένου να είμαστε παρόντες.

Μετά πήγαμε στο Δημαρχο Ραφήνας, που ζήτησε ένα πλήρες υπόμνημα να το θέσει υπόψη του συμβουλίου του, οχι ομως για απόσυρση του ΡΣ, αλλά για τροποποίηση.

Αύριο Πέμπτη 4/5 στις 11πμ έχουμε συγκέντρωση στο Σύνταγμα, στα λουλουδάδικα και θα πάμε να επιδωσουμε ψήφισμα στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Ελάτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, χωρίς κομματικές, θρησκευτικές, προσωπικές κλπ διαφορές. Το Μάτι μας αφορά όλους και όλοι πρέπει να είμαστε μαζί σε αυτόν τον αγώνα.

Δεν περισσεύει κανείς. Οι πικρίες και τα προσωπικά ζητήματα στην άκρη, τώρα και μέχρι να λυθούν τα θέματα μας. ΑΎΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 11.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.