Ματίνα Παγώνη: Αποκάλυψε πως δέχεται απειλές – «Κάρφωσε» τον Γρηγόρη Πετράκο

Για τις απειλές που δέχεται από συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μίλησε η πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη ενώ δεν παρέλειψε να «καρφώσει» τον Γρηγόρη Πετράκο για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού.

«Όλοι έχουμε δεχτεί απειλές. Εμείς είμαστε σε έναν χώρο που έχουμε να κάνουμε με ασθενείς, συγγενείς, που ο καθένας μπορεί να χάσει τον άνθρωπο του. Εκείνη τη στιγμή σε ποιον ξεσπάς; Στο γιατρό, όχι σε κάποιον άλλο. Είναι λογικό, αλλά αυτά τα ξεπερνάς σιγά σιγά, με τον τρόπο σου, με την ηρεμία σου και καθησυχάζεις τους ανθρώπους αυτούς» είπε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην ΕΡΤ. Παράλληλα, δήλωσε πρόθυμη στο να λύνει απορίες όσων την καλούν στο τηλέφωνο: «απαντάω στα τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα. Μπορεί να έχω επίσκεψη, όμως θα βγω για τρία λεπτά και θα απαντήσω, γιατί καταλαβαίνω την αγωνία του κόσμου που δεν είναι γιατροί. Πόσο πανικοβάλλονται, όταν δε είσαι και μόνος σου».

Το «καρφί» στον Πετράκο

Η Ματίνα Παγώνη απάντησε και στον Γρηγόρη Πετράκο που είχε ισχυριστεί πως η ίδια δεν γνωρίζει από εμβόλια. «Δεν πειράζει αφού ξέρει αυτός και έδωσε οδηγίες δεν θα κάτσω να σκάσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Είναι εύκολο να πεις ότι κάποιος που δεν έχει σχέση με την ιατρική γιατί μιλάει τώρα. Όλοι όμως έχουμε άποψη γιατί είμαστε πολίτες. Η κυρία Παγώνη δεν έχει καμία ειδικότητα ώστε να μπορεί να ξέρει για εμβόλια, ιδέα δεν έχει», είχε δηλώσει ο Γρηγόρης Πετράκος στον ΣΚΑΙ.

Όσον αφορά το ντύσιμό της, η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε πως «από μαθήτρια μου άρεσε να ντύνομαι extreme. Είχα κάνει συμφωνία με τους γονείς μου πως θα έκανα ότι ήθελα με το ντύσιμο και θα ήμουν στους πρώτους μαθητές. Έχω πολλά ζευγάρια γυαλιά!».

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.