Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ψωνίσετε από τα ανοιχτά IKEA, Leroy Merlin, Plaisio, Media Markt, Public

Ανοιχτά παραμένουν για τους επαγγελματίες τα IKEA, Leroy Merlin, Praktiker, Plaisio, Κωτσόβολος και άλλες μεγάλες εταιρείες. Με τι χαρτιά μπορείτε να μπείτε στα συγκεκριμένα καταστήματα και να ψωνίσετε.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο για τους ελεύθερους επαγγελματίες, δηλαδή για όσους έχουν επαγγελματικό ΑΦΜ. Για να εισέλθει κάποιος, πρέπει να διαθέτει βεβαίθωση άδειας κυκλοφορίας επιτηδευματία ή ελευθερου επαγγελματία ή μέλους διοίκησης από το σύστημα Εργάνη ή να έχει εκτυπώσει τα στοιχεία μητρώου από το Taxisnet ή να διαθέτει δελτίο επαγγελματικής ταυτότητας.

Ανοιχτά παραμένουν τα ΙΚΕΑ, Leroy Merlin, Praktiker, Plaisio, Κωτσόβολος και άλλες μεγάλες εταιρείες. Μεγάλες εταιρείες ανοίγουν τα φυσικά τους καταστήματα αλλά όχι για όλους. Την αρχή έκανε η Leroy Merlin ενώ ακολούθησαν τα Praktiker και η ΙΚΕΑ. Ο όμιλος Φουρλή πέρα από το κατάστημα της Εθνικής σκέφτεται να ανοίξει και άλλα καταστήματα. Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και η εταιρεία «Καύκας».

Στο ίδιο «χορό» μπαίνουν και οι αλυσίδες τεχνολογίας. Πρώτο το Πλαίσο άνοιξε 12 καταστήματά του ενώ θα ξεκινήσουν να λειτουργούν φυσικά καταστήματα και των Public και Media Markt.

Επιτρέπονται αγορές μόνο με έκδοση τιμολογίου, ενώ για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κάποιος να αξιοποιήσει φιλία ή συγγένεια με επαγγελματία απαγορεύεται η είσοδος συνοδού στο κατάστημα. Από αύριο αναμένεται να προχωρήσει σε άνοιγμα μέρους των καταστημάτων της και η αλυσίδα Κωτσόβολος. Συνολικά αναμένεται να προχωρήσει στη λειτουργία 70 καταστημάτων.

Το «παραθυράκι» αυτό περιέχεται στο ΦΕΚ για την παράταση του lockdown μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.

dikaiologitika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.