Με απόλυτη επιτυχία το 7ο Διασχολικό Πρωτάθλημα Γυμνασίων-Λυκείων του Δ. Σπάτων – Αρτέμιδος (φωτό)

Το Σαββατοκύριακο που μάς πέρασε οι εγκαταστάσεις μας γέμισαν παιδιά, φωνές και χαμόγελα!! Το 7ο Διασχολικό Πρωτάθλημα Γυμνασίων-Λυκείων, το οποίο διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος – “Η Άρτεμις” και η Ένωση-Γονέων και Κηδεμόνων Σπάτα-Άρτεμις στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!!

Οι μαθητές των σχολείων μας αγκάλιασαν για άλλη μία χρονιά τη διοργάνωση “σκοράροντας για την ειρήνη…για έναν κόσμο χωρίς πολέμους και προσφυγιά!”. Ευχαριστούμε απο καρδιάς τους μαθητές που συμμετείχαν αλλά και αυτούς που υποστήριξαν με πάθος και εμψύχωσαν τους φίλους τους που αγωνίζονταν!! Ευχαριστούμε τους γονείς και κηδεμόνες που ήρθαν και στήριξαν τη διοργάνωση αλλά και όσους εκπαιδευτικούς και γυμναστές ακολούθησαν και συνόδευσαν τους μαθητές τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τις διαιτησίες του μπάσκετ, στον υπάλληλο του αθλητικού οργανισμού Δημήτρη Ρούσσο, για το βόλεϊ τους προπονητές του ΕΑΟΣ Γιάννη Παπαχρήστου και την Μαρία Κογεώργου – Τσιμπούρη, ενώ για το ποδόσφαιρο τον υπάλληλο του αθλητικού οργανισμού Νίκο Σκαρούλη, τον γραμματέα της Ένωσης Γονέων Κώστα Γάρδα και τον αντιπρόεδρό της Νίκο Μιχαηλίδη.

Ευχαριστούμε επίσης τα σωματεία του Δήμου μας που μάς παρείχαν το αθλητικό υλικό, για το μπάσκετ τον ΑΟΚ Σπάτων , για το βόλεϊ τον Ε.Α.Ο ΣΠΑΤΩΝ volleyball team και για το ποδόσφαιρο τον ΑΟ Άρτεμις. Συνεχίζουμε ανυπομονώντας για την επόμενη διοργάνωση…ραντεβού Κυριακή 22 Μαΐου και ώρα 17:00 στο 3ο Δημοτικό Αρτέμιδος για το 8ο Διασχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι!!

Δείτε ακόμα:  Παιανία: Από εδώ ξεκίνησε η φωτιά! (αποκλειστικές εικόνες)