Με δωρεά του Αθ. Μαρτίνου η Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας στο Ασκληπιείο Βούλας!

Πριν από δύο ημέρες ένα υπερσύγχρονο και απόλυτα λειτουργικό τμήμα τέθηκε σε λειτουργία στο Γενικό Νοσοκομείο “Ασκληπιείο Βούλας”.

Πρόκειται για τη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας, που δημιουργήθηκε με δωρεά της “ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ” της οικογένειας του Θανάση Μαρτίνου.

Το έργο ολοκληρώθηκε ταχύτατα όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο διοικητής του Ασκληπιείου Αιμίλιος Βουγιουκλάκης ευχαριστώντας το Θανάση Μαρτίνο για το σημαντικό αυτό έργο, όπως και τους Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, τον Υφυπουργό Μάριο Θεμιστοκλέους και τον Διοικητή τη 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Χρήστο Ροϊλό που από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν στο αίτημα για άμεση ενίσχυση με νοσηλευτικό προσωπικό.

“Πλέον, το Τμήμα Επειγόντων του Γ.Ν. «Ασκληπιείο Βούλας» με την τμηματική έναρξη όλων των χώρων του, καθίσταται ένα από τα πλέον σύγχρονα και λειτουργικά στην Ελλάδα – και όχι μόνο. Προσαυξημένο κατά 50% σε συνολική έκταση σε σχέση με πριν, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, στελεχωμένο με πλήρως καταρτισμένο προσωπικό” τονίζει ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

vimaonline.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.