Με εντολή της Αστυνομίας κλειστός ο σταθμός μετρό στο «Πανεπιστήμιο»

Με εντολή της Αστυνομίας 18ο σταθμός του μετρό στο Πανεπιστήμιο είναι κλειστός από τις 18:00, καθώς θα γίνει πορεία για τον θάνατο του 16χρονου Ρομά.

Κλειστός παραμένει από το απόγευμα της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 18:00 ο σταθμός του μετρό στη στάση «Πανεπιστήμιο» έπειτα από εντολή της αστυνομίας λόγω της συγκέντρωσης που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρος της Αθήνας έπειτα από την ανακοίνωση του θανάτου του 16χρονου Ρομά που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου» στη Θεσσαλονίκη μετά τα πυρά που είχε δεχτεί από αστυνομικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ύστερα από καταδίωξη.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο «κρας τεστ» είναι η συγκέντρωση – πορεία που έχει εξαγγελθεί από φορείς και συλλογικότητες για τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης (13/12) στα Προπύλαια, ενώ με εντολή της αστυνομία είναι κλειστός από τις 18:00 ο σταθμός του μετρό στο Πανεπιστήμιο.

Παράλληλα όσο προχωράει η ώρα και νυχτώνει, υπάρχει αγωνία για το πώς θα λειτουργήσουν οι καταυλισμοί τόσο στη Δυτική Αττική, όσο επίσης στη Θεσσαλονίκη και τις άλλες περιοχές της χώρας.

Ήδη από το μεσημέρι έχουν μετακινηθεί αστυνομικές δυνάμεις και «Αίαντας» της ΕΛ.ΑΣ. προς τη Δυτική Αττική, ενώ σε αυξημένη επιφυλακή για τυχόν καταδρομικές επιθέσεις είναι και τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, ιδίως όσα βρίσκονται κοντά σε καταυλισμούς Ρομά.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.