Με σκυμμένο το κεφάλι στα δικαστήρια ο 25χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό στην περιοχή Γηροκομείο της Πάτρας – Τι υποστηρίζει

Στα δικαστήρια της Πάτρας οδηγήθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Δευτέρας (18.08.25) ο 25χρονος που κατηγορείται για τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Γηροκομειό της Πάτρας.


Ο νεαρός άνδρας, που κατηγορείται για εμπρησμό, έφτασε στο δικαστικό μέγαρο με σκυμμένο το κεφάλι, κι αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν κι ισχυρίζεται ότι βρέθηκε στο σημείο, όπου έκαιγε η καταστροφική φωτιά στα Συχαινά της Πάτρας, για να βοηθήσει στην κατάσβεσή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών τις προηγούμενες ημέρες και μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε, παραπέμφθηκε στον ανακριτή Πατρών, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί σήμερα.

Ο 25χρονος είχε γίνει αντιληπτός να κινείται στην περιοχή του Γηροκομειού, την στιγμή που ήταν σε εξέλιξη η φωτιά στα Συχαινά της Πάτρας.

Άμεσα άνδρες της ΟΠΚΕ και της διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας έφθασαν στην περιοχή του Γηροκομειού κι έπειτα από καταδίωξη τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

cnn.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.