Με τη συνδρομή του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου η περιβαλλοντική δράση στα ΚΑΑΥ στον Αγ. Ανδρέα (φωτό)

Με τη συνδρομή του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου πραγματοποιείται σήμερα  Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, από τις 11 το πρωί δεντροφύτευση στα ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα

Στο σημείο βρέθηκε ανάμεσα σε άλλους ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς ο οποίος σε ανάρτηση του αναφέρει:

Περιβαλλοντική δράση σήμερα στο χώρο των ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα από το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, την επιτροπή Βιώσιμο Περιβάλλον με επικεφαλής τον Δημήτρη Καρασταματη και την Δημοτική σύμβουλο Βαλερί Βασιλικού, την παρουσία του αντιδημάρχου πρασίνου του δήμου μας Σπυρου Κάρλου, του πολιτευτή Γιάννη Ξουρικη που είχε και την αρχική ιδέα και την συνδρομή παιδιών και στελεχών από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού -παράρτημα Ραφήνας και των Προσκόπων και φυσικά των στρατιωτών της εγκατάστασης, όλοι μαζί με τη χορηγία δέντρων από τη WE4 ALL αναπλάθουμε ξανά το χώρο στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα.

Την δράση τίμησαν με την παρουσία τους -πλην της διοίκησης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου , ο υποδιοικητής ΑΣΔΥΣ υποστράτηγος κ. Βαλλιδης και ο διοικητής των ΚΑΥΥ συνταγματάρχης κ. Καπερωνης.

Συνεχίζουμε ολοι μαζί να συμβάλλουμε στην πραγμάτωση ενος καλύτερου περιβάλλοντος στην περιοχή μας, πέρα και έξω από γραφειοκρατικά διοικητικά όρια.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.