Με την υπογραφή του Mad Clip το νέο τραγούδι της Asimina

Είναι ένα από τα κομμάτια που έγραψε ο Mad Clip πριν “φύγει”, ενώ, όπως έχει γίνει γνωστό από την Panik Records και την Capital Music, κάποια από τα υπόλοιπα κομμάτια που είχε ετοιμάσει ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό σε έναν δίσκο αφιερωμένο στη μνήμη του.

Asimina παρουσιάζει το νέο της single που κυκλοφορεί από την Panik Records και είναι τόσο… «Picante», που βάζει αμέσως «φωτιά»! Τους στίχους στο συγκεκριμένο τραγούδι υπογράφει η ίδια μαζί με τον Mad Clip με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις όσο εκείνος βρισκόταν στη ζωή. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό από την Panik Records και την Capital Music, κάποια από τα υπόλοιπα κομμάτια που είχε ετοιμάσει ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό σε έναν δίσκο αφιερωμένο στη μνήμη του.

H νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια, που μας έβαλε στο ρυθμό της με τα «FBI» και «Diva», κυκλοφορεί ένα δυναμικό track, με εκπληκτικό flow και ρίμες, σε μουσική BeTaf beats και στίχους που έγραψαν ο Mad Clip και η ίδια.

Το «Picante» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εξίσου hot music video, που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas.

 

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.