Με τον πιο όμορφο τρόπο, σήμανε λήξη, για τα τμήματα της Ακαδημίας της Θύελλας Ραφήνας

Με τον πιο όμορφο τρόπο σήμανε λήξη για τα τμήματα της Ακαδημίας μας, αφού στην καθιερωμένη γιορτή, γονείς, αθλητές, προπονητές, μέλη του Δ.Σ. και αρκετοί φίλοι του συλλόγου ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιελάμβανε άφθονα σουβλάκια από τους εθελοντές ψήστες, ενώ το μουσικό κομμάτι της βραδιάς ανέλαβε το νεανικό συγκρότημα «Konstantinos Tourlis and Friends» σε συνεργασία με τα εκπαιδευτικά κέντρα «Hello» τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική χορηγία. Ευχαριστούμε επίσης θερμά και το φίλο, γονέα και παλαιό ποδοσφαιριστή μας Πέτρο Μπαμπαλή για το στήσιμο της εξέδρας.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Χρήστος Παπακωνσταντίνου και ο υπεύθυνος της επιτροπής Ακαδημίας κ.Γιώργος Σταματόπουλος, οι οποίοι μεταξύ άλλων αφού ευχαρίστησαν και ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους καλό καλοκαίρι, δεν παρέλειψαν να κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στους χορηγούς της Ακαδημίας, που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά και στη συνέχεια προχώρησαν εν μέσω χειροκροτημάτων στην απονομή αναμνηστικού σε όλους τους αθλητές της Ακαδημίας.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν ο μικρότερος αθλητής μας Κάτσιος Αχιλλέας(γενν.2014) γόνος παλαιού ποδοσφαιριστή μας και ο πιστός φίλαθλος της Κ-16 Ραφαήλ Δημητρίου ο οποίος με τη σημαία του και τις κόρνες του ακολούθησε το τμήμα σε όλα τα γήπεδα.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Για την επιλογή σας, την υπομονή σας, την αγάπη σας.

Στους προπονητές μας!
Στους αθλητές μας!
Στους μοναδικούς γονείς! Που χειροκρότησαν, στήριξαν, βοήθησαν, δυσανασχέτησαν, γκρίνιαξαν, παραπονέθηκαν. Ήταν όμως πάντα εκεί. Δίπλα στα παιδιά τους.
Στα ακούραστα μέλη του Δ.Σ. και ιδιαιτέρως στην επιτροπή Ακαδημίας που προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό.
Να είστε όλοι καλά. Καλή ξεκούραση και καλό Καλοκαίρι!!!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης