Μεγάλη ανατροπή στο Survivor – Αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο

Μια δυνατή και δημοφιλής παίκτρια, η Κάτια Ταραμπάνκο δεν θα συνεχίζει στο «Survivor 4»

Σε θρίλερ είχε εξελιχθεί τις τελευταίες μέρες η παραμονή ή όχι της Κάτιας Ταραμπάνκο στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor μετά την περιπέτεια της υγείας της και την ανάγκη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Την απάντηση, όμως, έδωσε απόψε ο Γιώργος Λιανός μέσα από το έκτακτο συμβούλιο του νησιού.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάτι που σας απασχολεί. Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι καλά στην υγεία της, αλλά οι συνθήκες στο φετινό Survivor δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνοντας την αποχώρηση της Κάτιας από το Survivor.

Δείτε ακόμα:  Στην αντεπίθεση ο 37χρονος ηθοποιός – Τι θα πει στην κατάθεσή του

Και συνέχισε: «Όπως σας ενημέρωσα από την πρώτη μέρα το φετινό Survivor είναι το πιο δύσκολο. Ζείτε καταστάσεις που δεν έχει περάσει κανένας παίκτης του Survivor μέχρι τώρα και το γνωρίζετε πολύ καλά».

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Γιώργος Κοψιδάς που είχε έρθει πολύ κοντά με την Κάτια Ταραμπάνκο στο παιχνίδι: «Από την πρώτη στιγμή ήμασταν κοντά με την Κάτια. Μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευα ότι κάτι θα αλλάξει και θα επιστρέψει».

Δείτε ακόμα:  Yπόθεση Λιγνάδη: Δημήτρης Μοθωναίος εναντίον Ελένης Κούρκουλα

Ωστόσο, ο Περικλής Κονδυλάτος όχι μόνο δεν στενοχωρήθηκε με την αποχώρησή της, αλλά έσπευσε να ρίξει και τα «καρφιά» του: «Η Κάτια δεν υπήρξε μια αλληλέγγυα παίκτρια. Προτίμησε να παίξει με ένα ωφελιμιστικό τρόπο και έκανε κάποιες πράξεις που την τοποθέτησαν στη συνείδηση μου σε ένα μέρος που δεν μπορώ να έχω πολλά συναισθήματα για εκείνη. Εύχομαι να είναι καλά, να πάει καλά στη ζωή της και το Survivor να της γίνει μάθημα από εδώ και πέρα, ότι οι άνθρωποι γύρω της δεν είναι σκουλήκια που τους ποδοπατάς. Εύχομαι καλή τύχη».
Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα φάνηκε να ξαφνιάζεται με τα λόγια του Περικλή λέγοντας «Τι λέει ρε;», ενώ ο Αλέξης Παππάς και ο Πάνος Καλίδης εξέφρασαν τη λύπη τους για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Δείτε ακόμα:  Παύλος Χαϊκάλης: Στα χέρια του ο φάκελος καταγγελιών – Τουλάχιστον πέντε μαρτυρίες για σεξουαλική παρενόχληση

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Περικλή Κονδυλάτο, όμως, κινήθηκε και η Ελευθερία Ελευθερίου αναφέροντας:: «Με την Κάτια ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες. Αν έκρυβα τρεις κούπες στη τσάντα μου θα τις μοιραζόμασταν με τους άλλους. Δεν λειτούργησε στο κομμάτι της συμβίωσης της Κάτιας, Προσπάθησε να έχει ηγετικό ρόλο».

thecaller.gr