Μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ στο Ζεφύρι

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιεί αυτή την ώρα η ΕΛ.ΑΣ με τη συνδρομή των ΕΚΑΜ στο Ζεφύρι, μετά τα βίντεο που διέρρευσαν με Ρομά να παρουσιάζουν τον βαρύ οπλισμό τους.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής η Αστυνομία με συντονισμένες κινήσεις πραγματοποίησε την επιχείρηση, ενώ είναι άγνωστα τα ευρήματά της μέχρι στιγμής.

Όλα ξεκίνησαν όταν οπτικό υλικό ανέβηκε στα social media και στη συνέχεια περιήλθε σε γνώση της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Οι εικόνες τρομάζουν, καθώς πρόκειται για καταιγισμό πυρών με αυτόματα και ημιαυτόματα όπλα.

Περίπου 30 άτομα εμφανίζονται έξω από σπίτι να πυροβολούν για ώρα στον αέρα. Οι νεαροί έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και πυροβολούν με πιστόλια και υποπολυβόλα «Ούζι».

Όπλο αστυνομικού στα χέρια Ρομά;

Η φωτογραφία που ανέβηκε στα social media και δημοσιεύεται από το Newsbomb.gr δείχνει άγνωστο να κρατά στα χέρια του και να επιδεικνύει πιστόλι που μοιάζει να είναι υπηρεσιακό (δηλαδή ανήκε σε αστυνομικό).

Πως, όμως, βρέθηκε το συγκεκριμένο όπλο στα χέρια του ατόμου που ανέβασε τη φωτογραφία στα social media; Αυτό είναι αντικείμενο σοβαρής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Το πιστόλι είναι «ξυσμένο», όπως συνήθως γίνεται στις περιπτώσεις που κάποιος κακοποιός πάρει στα χέρια του υπηρεσιακό όπλο.

Φόβοι για πόλεμο συμμοριών

Οι αστυνομικοί ερμηνεύουν την ανάρτηση των βίντεο στα social media από τους ενόπλους ως «επίδειξη δύναμης» απέναντι σε «αντίπαλη» ομάδα των Άνω Λιοσίων. Αυτό που φοβούνται οι Αρχές είναι να βρίσκεται σε εξέλιξη «βεντέτα» μεταξύ ομάδων που έχουν στην κατοχή τους βαρύ οπλισμό. Ανησυχία υπάρχει και για το κατά πόσο το περιστατικό με τον καταιγισμό πυρών μπορεί να έχει… συνέχεια.

Από την Αστυνομία ερευνάται -μεταξύ άλλων σεναρίων- εάν η κίνησή τους συνδέεται με ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε προ ημερών σε καφετέρια επί της λεωφόρου Φυλής, που ανήκει σε μια από τις ισχυρότερες οικογένειες της περιοχής.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.