Μεγάλο Χειμερινό Βazaar Βιβλίου στο Πολεμικό Μουσείο για καλό σκοπό

Οι εκδόσεις Εν Πλω διοργανώνουν Bazaar βιβλίου για καλό σκοπό την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου για την υποστήριξη του «Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων & Αποφυλακισμένων Γυναικών».

Ο σκοπός
Οι Εκδόσεις Εν Πλω, για μια ακόμη φορά, στηρίζουν την πρωτοποριακή ιδέα των ανθρώπων του «Δικτύου», προσφέροντας 1 ευρώ από την αγορά κάθε βιβλίου για την υλοποίηση ενός κινητού σημείου πώλησης καφέ (Coffee Bike), όπου θα απασχολούνται καθημερινά 6 γυναίκες, δίνοντας μια ευκαιρία επαγγελματικής επανένταξης στις αποφυλακισμένες γυναίκες που υποδέχεται το «Δίκτυο».

Δείτε ακόμα:  Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μακρόπουλος στον Βοτανικό

Το Bazaar
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Πολεμικού Μουσείου, θα ανακαλύψετε εκατοντάδες τίτλους βιβλίων ποικίλης θεματολογίας για μικρούς και μεγάλους, μόνο με 3 ευρώ!

Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια του «Δικτύου», εμπλουτίζοντας τις βιβλιοθήκες μας!

Δώρα
Με κάθε αγορά αξίας 10 ευρώ επιλέγετε ένα ακόμα βιβλίο εντελώς δωρεάν από το τμήμα προσφορών! (Στα 20 ευρώ 2 βιβλία, στα 30 ευρώ 3 βιβλία κ.ο.κ).

Κλήρωση για ένα μαγευτικό ταξίδι
Τα δώρα δεν τελειώνουν, γι’ αυτό με κάθε αγορά σας, συμμετέχετε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί με τη λήξη του Bazaar, για ένα μαγευτικό διήμερο ταξίδι στην Ελλάδα για 2 άτομα.

Δείτε ακόμα:  "H πόρνη από πάνω" στο Θέατρο Coronet

Info
Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου: 14:00 – 22:00 | Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου: 10:00 – 22:00

Πληροφορίες: 211 1198900-1

Αμφιθέατρο Πολεμικού Μουσείου | Ριζάρη 2, Αθήνα